احمد گوهری: خوش‌شانس بودیم، سپاهان را ۴تایی می‌کردیم

• نویسنده موضوع Diyar♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 216
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
کمتر کسی باور می‌کرد با ۳ گل سپاهان را مغلوب کنید؟
ما ثابت کردیم توانایی یقه‌گیری تیم‌های بزرگ را داریم و می‌توانیم کارهای بزرگی را انجام دهیم. تیم ما هفته به هفته هماهنگ‌تر بازی می‌کند و با توجه به اینکه تیم متحد و یکدستی داریم، مطمئن باشید حرف‌های زیادی برای گفتن داریم.

یعنی از قبل پیش‌بینی می‌کردید که سپاهان را با ۳ گل شکست می‌دهید؟
پیش‌بینی شکست سپاهان را می‌کردیم ولی نه با ۳ گل! البته اگر خوش‌شانس بودیم با ۴ گل حریف مدعی را مغلوب می‌کردیم.
کاملاً سپاهان را آنالیز کرده بودیم و کادر فنی نقاط ضعف این تیم را گفته بود تا با استفاده از تاکتیک‌های سرمربی، پیروز میدان شویم.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Diyar♡

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
دو بازی خوب از تو شاهد بودیم، مقابل پرسپولیس و سپاهان که نشان دادی دروازه‌بان خوبی هستی، این روند را می‌توانی ادامه دهی؟
من در کنار بچه‌های تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتم و همه بچه‌ها با جان و دل بازی می‌کنند. هدف‌های بزرگی دارم و می‌خواهم به آنها برسم.

چه هدف‌هایی؟
بگذارید بعداً این هدف‌ها را بازگو کنم ولی می‌خواهم در این فصل یکی از بهترین گلرهای لیگ باشم.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
فکر می‌کنی باز هم می‌توانید یقه تیم‌های بزرگ را بگیرید؟
فکر نمی‌کنم، بلکه یقیین دارم، همه تیم‌ها در زمین مسجدسلیمان چاره‌ای جز شکست ندارند، چرا که ثابت کردیم توانایی این کار را داریم.
قبل از شروع فصل چند بازیکن از تیم نفت مسجدسلیمان رفته بودند و کمتر کسی فکر می‌کرد این تیم نتیجه بگیرد!
دقیقاً همین‌طور است، اول فصل همه فکر می‌کردند تیم نفت مسجدسلیمان کاندیدای سقوط است اما نشان دادیم که نه کاندیدای سقوط هستیم و نه زنگ تفریح لیگ برتری‌ها. ما می‌خواهیم جزو ۸ تیم بالای جدول باشیم و هدف کلی مجموعه تیم همین است.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
با این امکاناتی که دارید، امکان‌پذیر است؟
امکانات ما مثل دیگر تیم‌ها نیست ولی کادر فنی بسیار خوبی داریم و مجتبی حسینی، سرمربی ما یک مربی کاربلد و بادانش است که در مرحله اول با بازیکنان تیم رفیق است.
بازیکنان هم به همین دلیل تلاش بیشتری برای موفقیت تیم انجام می‌دهند.

بالا