بهناز شفیعی: از این پس جواب بعضی‌ها را به تندی می‌دهم

• نویسنده موضوع Diyar♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 236
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
همسر اسطوره باشگاه استقلال به خبرورزشی گفت: نمی‌شود که هر کسی برای دیده شدن درباره آدمی صحبت کند که دستش از دنیا کوتاه است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Diyar♡

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
بهناز شفیعی، همسر ناصر حجازی درخصوص صحبت‌های مهدی فنونی‌زاده در تلویزیون گفت: یکسری ادعاها درباره افرادی که دست‌شان از دنیا کوتاه است، از نظر اخلاقی پسندیده نیست اما متأسفانه شاهد هستیم برخی‌ها برای دیده ‌شدن مسائل اخلاقی را رعایت نمی‌کنند. در فوتبال که یک رشته پربیننده و پرطرفدار است، شناخت افراد از یکدیگر و از چهره‌ها نسبتاً بالاست. شما در مملکت یک مسئول یا مقام پیدا کنید که ناصر حجازی در طول حیات خود برای گرفتن امتیاز سراغش رفته باشد اما افرادی درباره ناصر اظهار نظر می‌کنند که دیگر حتی من که در خانه نشسته و خانه‌دار هستم نیز می‌دانم ده‌ها یا صدها بار برای گرفتن امتیاز در نواحی شهرداری تهران یا اماکن دیگر جلوی دیگران سر تعظیم فرود آورده‌اند تا درآمدی کسب کنند. حرف برای گفتن زیاد است اما دوست ندارم ‌شأن کسی پایین بیاید. اگر ادعاهای واهی از جانب هر کسی تکرار شود، مجبورم از حیثیت حجازی دفاع کنم.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
خانم شفیعی ادامه داد: سعید رمضانی داماد و عضوی از خانواده ماست. در سال‌هایی که فوتبال بازی می‌کرد یکی، دو مرتبه مجبور شد جلوی تیمی بازی کند که ناصر حجازی سرمربی‌اش بود. البته باید یادآوری کنم سعید قبل از اینکه داماد خانواده ما شود، شاگرد ناصر بود و ناصر او را از لیگ دسته پایین‌تر کشف کرده و به ذوب‌آهن برده بود و به همین دلیل سعید علاقه خاصی به مربی خود داشت و بعدها هم که دامادش شد. سالی که حجازی سرمربی تیم استقلال رشت بود، سعید بازیکن تیم فولاد خوزستان بود. او دوست نداشت مقابل تیم ناصر بازی کند و تلفنی به ما اطلاع داد با باشگاه و مربی‌اش صحبت کرده و از آنها برای بازی مقابل استقلال رشت مرخصی گرفته است و گفته درصدی از قراردادم را کم کنید چون دوست ندارم مقابل تیم کسی که مرا کشف کرد و بانی حضورم در لیگ برتر شد و الان هم پدر همسرم است، بازی کنم و اهل این هم نیستم که بخواهم بروم داخل زمین کم‌کاری کنم. ناصر تا از این موضوع مطلع شد، با سعید تماس گرفت و گفت اگر واقعاً مرا دوست داری و برایم احترام قائل هستی، باید بهترین بازی را مقابل تیم من انجام دهی و سربلندم کنی. برای من خیلی مهم است ببینم شاگردم و دامادم، اصولم را رعایت می‌کند و مقابل همه، برابر تیم من بهترین بازی‌اش را انجام می‌دهد. در همان بازی سعید تک‌گل ۳ امتیازی فولاد را به ثمر رساند و تیم استقلال رشت به لیگ دسته اول سقوط کرد. یک خاطره دیگر هم دارم مربوط به دهه ۶۰ است؛ سالی که ناصر دروازه‌بان تیم محمدان بنگلادش بود، برای یک بازی مقابل حریف پاکستانی یک مقام بلندرتبه به ناصر گفته بود اگر جلوی تیم ما بازی نکنی یا بازی کنی و گل بخوری، فلان مبلغ را به تو قبل از مسابقه پرداخت می‌کنیم که در آن سال با همان پول می‌شد در تهران آپارتمان خرید اما ناصر جواب داد اگر اهل این کارها و این بازی‌های غیراخلاقی بودم، اصلاً الان در کشور بنگلادش حضور نداشتم. خب آدمی با این اصول و شخصیت می‌آید به فلان بازیکن استقلال در سال ۷۰ می‌گوید به تیم من ببازید؟ صدالبته مردم ایران چهره‌هایی مثل ناصر حجازی را به خوبی می‌شناسند و نیازی نیست که بخواهم از او تعریف یا حمایت کنم اما صادقانه عرض می‌کنم از این به بعد جواب ادعاهای غیرقابل اثبات را با ادبیات تندی می‌دهم. نمی‌شود که هر کسی برای دیده شدن درباره آدمی صحبت کند که دستش از دنیا کوتاه است.

بالا