جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser .
اسپانیایی اندکی اسپانیایی!?
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
?eres español¿ – آیا اسپانیایی هستی؟ sí,soy español – بله،اسپانیایی هستم ?de dónde eres¿ – کجایی هستی؟ soy español – اسپانیایی هستم soy de españa – اسپانیایی هستم soy iraní – ایرانی هستم soy de irán – ایرانی هستم ?eres madrileño¿ – مادریدی هستی؟
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
اعلان کپیرایت
1. کپیرایت تمام محتوای منتشر شده در این وب سایت متعلق به نویسنده اصلی است که فقط نمایانگر دیدگاههای شخصی است و ربطی به این وب سایت ندارد؛
2. بدون اجازه نویسنده این نوشته، سایر واحدها و افراد مجاز به استفاده، چاپ مجدد یا نقل قول این متن نیستند ، و در صورت انجام، تخلف تلقی می گردد.
3. برای تجدید چاپ یا نقلقول محتوای این مقاله، لطفاً منبع و نویسنده اصلی را ذکر کنید. نویسنده اصلی و این وب سایت حق تحقیق را برای خود محفوظ می دارد.
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
من نمی توانم اسپانیایی صحبت کنم No Hablo Español نو آبلو اسپانیول من زبان اسپانیایی متوجه نمی شوم No comprendo Español نو کُمپِرِندو اسپانیول آیا شما انگلیسی صحبت می کنید؟ Habla Ingles? آبلا اینگِلِس؟ سلام، صبح بخیر، روز خوش Hola! Buenos Dias اُلا! بوینُز دیاز بله Si سی نه No نو عصر بخیر، شب بخیر Buenas Tardes/Buenas Noches بوینِس تاردِز، بوینِس نوچِز لطفا Por favor پُر فاوُر دستشویی کجاست؟ Donde queda el baño? دُنده کِدا اِل بانیو زنانه Mujeres موخِرِز مردانه (برای اینکه اشتباهی وارد نشوید) Señores سِنیورس
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
خیلی ممنون Muchas Gracias موچز گراسیاس ببخشید؟ Perdon? پِردُن؟ چطور می شود به … رفت؟ (آدرس گرفتن) Como llego a … کُمو یِقو آ …؟ قیمت این چقدر است؟ Cuanto cuesta esto? کوانتو کوئِستا اِستو؟ این چیست؟ Que es esto کِه اِس اِستو؟ اسم من … است Me llamo… مه یامو در اسپانیایی به … چه می گویید؟ Como se dice… en español? کُمو سه دیسه … اِن اسپانیول؟ دوستت دارم Te Quiero ته کیه رو سیگالر کشیدن ممنوع No fumar نو فومَر ورودی Entrada اِنتِرادا
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
از کدوم طرف باید بریم؟ ?por dónde tenemos qie ir ¿ پور دوندِ تِنِموس کیه ایر؟ اسمت چیه؟ Cómo te llamas? کومو تِ یاماس؟ متوجه نمی شوم Yo (no) entiendo یو نو اِنتی-اِندو
خروجی Salida سالیدا بعداً می بینمت، تا بعد Hasta luego آستا لوئِقو خداحافظ Adios آدیوس فارسی persa پرسا ایرانی iraní ایرانی حال شما چه طوره؟ ?cómo está Usted¿ کومو اِستو یوستِد؟ حالت چطوره؟ ¿Cómo estás? کومو استاس؟ خوبم estoy bien اِستوی بی یَن کجایی هستی؟ ?de dónde eres¿ دِ دوندِ اِرِس؟ ایرانی هستم soy iraní سوی ایرانی
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
من منو می خواهم Yo quiero un menu یو کی-اِ-رو اون می-نوو من یک تاکسی می خواهم Yo quiero un taxi یو کی-اِ-رو اون تاکسی برای درخواست مودبانه: من می خواهم… Quisiera… کی سی اِ را
مایلید غذایی سفارش دهید؟ ¿Quieres algo para comer? کی-آِ-رِس آلگو پارا کومر؟ مایلید نو*شی*دنی سفارش دهید؟ ¿Quieres algo para beber? کی-آِ-رِس آلگو پارا بِبِر؟ کجا می خواهید غذا بخورید؟ ¿Qué quieres comer? کای کی-آِ-رِس کومر؟ آب una agua اونا آگوا سوپ una sopa اونا سوپا سالاد una ensalada اونا اِنسالادا جوجه el pollo اِل پویو گوشت la carne لا کارنای صورتحساب لطفا La cuenta, por favor لا کِوِن-تا پور فاوُر چی پیشنهاد می دهید؟ ¿Qué me recomienda? کای مای رِکوم ای اِن دا؟
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان