جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser .
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمیتوان پاسخ جدیدی فرستاد.
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
عشق پیری Amour d’adolescent عشق حقیقی Le grand amour عشق زندگی من Amour de ma vie عشق بی پایان Amour sans fin
عشق L’ amour ب*غ*ل Un câlin روز ولنتاین La Saint-Valentin گل Des fleurs آبنبات Des bonbons جواهر Des bijoux عطر du parfum نامزدی Les fiançailles حلقهی نامزدی Une bague de fiançailles حلقهی ازدواج Une alliance
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
اعلان کپیرایت
1. کپیرایت تمام محتوای منتشر شده در این وب سایت متعلق به نویسنده اصلی است که فقط نمایانگر دیدگاههای شخصی است و ربطی به این وب سایت ندارد؛
2. بدون اجازه نویسنده این نوشته، سایر واحدها و افراد مجاز به استفاده، چاپ مجدد یا نقل قول این متن نیستند ، و در صورت انجام، تخلف تلقی می گردد.
3. برای تجدید چاپ یا نقلقول محتوای این مقاله، لطفاً منبع و نویسنده اصلی را ذکر کنید. نویسنده اصلی و این وب سایت حق تحقیق را برای خود محفوظ می دارد.
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
عروسی Les noces, le mariage ازدواج Le mariage ماه عسل La lune de miel شوهر Un mari, un époux زن Une femme, une épouse نامزد (مذکر) Un fiancé نامزد (مونث) Une fiancée عاشق Un amant, une amante دوست پسر Un copain دوست دختر Une copine عاشق شدن Tomber amoureux (de)
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
م*اچ فرانسوی Galocher قرار گذاشتن Sortir avec نامزد شدن با Se fiancer à (or avec) ازدواج کردن با Se marier avec ر*اب*طهی عاشقانه Une liaison عشق در نگاه اول Le coup de foudre داستان عاشقانه Une histoire d’amour مثلث عشقی Un triangle amoureux ابراز عشق Une déclaration d’amour عشق اول Son premier amour دیوانهی عشق Fou d’amour
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
عبارات رمانتیک فرانسوی
چشمای قشنگی داری Tu as de beaux yeux خیلی خوشکلی Tu es très jolie بامزهای Tu es mignon. قشنگی Tu es belle لبخندت رو دوست دارم J’adore ton sourire دوست داشتنی هستی Tu es charmante همیشه به تو فکر میکنم Je pense toujours à toi دلم برات تنگ شده Tu me manques منو خوشحال میکنی Tu me rends heureuse میخوام با تو باشم Je veux être avec toi
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
تو ل*ذت زندگی منی Tu es ma joie de vivre دیوونهتم! Je suis fou de toi بهم اهمیت میدی؟ ?M’apprécies-tu دوستم داری؟ ?Est-ce que tu m’aimes میپرستمت Je t’adore عاشقتم Je t’aime منم همینطور، عاشقتم Moi aussi, je t’aime همیشه بهت فکر میکنم Je pense toujours à toi شب و روز با چشمات خیالپردازی میکنم Tes yeux, j’en rêve jour et nuit نمیتونم بدون تو زندگی کنم Je ne peux pas vivre sans toi تو عشق زندگی منی Tu es l’amour de ma vie تو رو از اعماق قلبم دوست دارم Je t’aime de tout mon coeur
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
میخوای با من بیای بیرون؟ ?Tu veux sortir avec moi میخوای دوست پسرم بشی؟ ?Veux-tu être mon petit-ami دوست دارم برای همیشه با تو باشم ?Je veux être avec toi pour toujours بغلم کن Serre-moi منو ببوس Embrasse-moi تو رو میخوام J’ai envie de toi بهت نیاز دارم J’ai besoin de toi با من عشق بازی کن Fais-moi l’amour پیشنهاد ازدواج demande en mariage با من ازدواج میکنی؟ ?Veux-tu m’épouser
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
کاربر تکرمان
کاربر تکرمان
همیشه دوستت خواهم داشت Je t’aimerai pour toujours برای همیشه مال توام À toi, pour toujours عاشقم (مونث) Je suis amoureuse عاشقم (مذکر) Je suis amoureux نامزدمه (مذکر) Il est mon fiancé نامزدمه (مونث) Elle est ma fiancée
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمیتوان پاسخ جدیدی فرستاد.