تئاتر امروز ایران در شرایط عمده خوبی نیست و آثاری فروش می روند که بازیگران مطرح سینما در آن نقش ایفا کنند و گرچه میباشند بازیگرانی که تا به حال حتی یک کار صح*نهاي نداشتهاند و اکثر بازیگران تلويزیون و گاه سینما بودهاند. چرا همواره سینما از فروش و اوضاع بهتری نسبت به تئاتر بهره مند هست؟ و به طور کلی خودتان اوضاع تئاتر را نسبت به قبلاي که در آن کار می کردید چگونه می بینید؟
در حال آماده, رونق بهتری در تئاتر میبینم چون مردم نمایش ببین و تئاتررو شدند. سینما رسانه عامهتری هست اما برای دیدن تئاتر, باید از شعور بیشتری بهعنوان یک تماشاچی برخوردار باشید تا بتوانید با آن ر*اب*طه برقرار کنید. سطح شعور در جامعه بالا رفته هست.
از جانب دیگر کمک ها باید حکومتی و دولتی باشند. زمانی فرانسه دچار دشوار شد و حتی يارانه نان قطع شد, يارانه تئاتر را قطع نکردند, چرا که تئاتر نیاز فرهنگی آنان بود.اما در خصوص هنرمندان سینما که به تئاتر می آیند باید بگویم که این به شعور آن بازیگر برمیگردد که می خواهد در چه نمایشی ایفای نقش کند.
باید بیندیشد آیا تئاتری که روی صح*نه برده نیاز جامعه هست؟ آیا پیام و نقد و افزایشی براى جامعه به همراه دارد؟ آیا برای خويش افزودهاي دارد؟ یا این که فقط نمایشی روی صح*نه برده و مردم نيز آمده و رفتهاند؟
خواستگاه اجتماعی من تئاتر هست و میدانم که کجا باید حضورداشته باشم چون زنده و دلنازک هستم. ممکن هست هر انگی به ما بخورد چرا که به هنرمندان تهمتهاي گوناگون می زنند اما هنرمندان و آدمهاي قلمی و منتقدان, افراد واكنشى جامعه میباشند و بسته به نیاز آن روز علايم حيات را از خودشان نشان می دهند.
واکنش امروز من نسبت به محيطى که درآن زندگی می کنم, حضور در تئاتری هست که امروز در آن ایفای نقش می کنم. این واکنش هنرمندانه من هست, نمی گویم نادرست هست, خیلی هم درست هست اما ممکن هست از سطح ديگرى برخوردار باشد.
شما علاوهبر بازیگری, موسیقی هم کار می کنید و همین طور در نمایشگاههاي گوناگون تجسمی نيز حضور دارید. فکر میکنید حضور در فضاهای گوناگون هنری چقدر شما را در کار هنر اصلی خودتان که سینما و تئاتر هست پیش می برد؟ برخی معتقدند هنرمند تنها باید در رشته فعالیت حرفه اي خود کار کند.
آن کسانیکه میگویید, افراد مورد علاقهشان را محدود می خواهند. من برده ذهنیت مسدود دیگران نیستم و در واقع بهعنوان یک فرد آزاد می خواهم در تمام فضایی که امکان دارد تنفس کنم, از جمله موسیقی, نمایش, تئاتر, سینما و… در نتیجه تا حدى که استعداد و دانشش را دارم فعالیت میکنم. دیدن گالری هاي نقاشی, تصویر, مجسمه و… سطح سلیقه را بالا می برد و چشم را قوی می کند. باید اکثر در همجواری هنرمندان زمانه خود باشیم تا دچار انفعال نشویم.
و سوال پایان این که آیا باز هم قصد انجام کار تئاتر دارید؟ برنامه کاری آینده تان چیست؟
ادامه می دهم.
حدود دودهه از فعالیت تئاتری و سینمایی شما میگذرد. پس از سالها به منزل اول بازگشتهاید؟ آن حامد بهداد فیلم “آخربازی” که دراولین بازی خود کاندیدای سیمرغ شده در این سالها برایش چه اتفاقی افتاده هست ؟ اکنون که به تئاتر بازگشته ,چقدر با آن بهدادی که از تئاتر و منزل اولش رفت تا ستاره سینما شود , تفاوت کرده هست؟
همه ي تفاوت ما در قياس با يكديگر, حاصل پذيرش و عدم پذيرش هر انسان در مقابل تغيير ناگزيرى هست كه در هسته زندگى رخداد مى افتد. براى من تركيبى از اين دو هست.