- تاریخ ثبتنام
- 2020-07-12
- نوشتهها
- 1,767
- لایکها
- 22,009
- امتیازها
- 138
- کیف پول من
- 7,178
متولد 9 نوامبر 1974 در شهر کونگلیانوی ایتالیاست . در دیریبل کردن و حرکات خارق العاده مهارتی شگرفت دارد و در هر پستی که نیاز باشه استعداد بازی کردن داره حتی دروازه !فوتبال رو از درون دروازه شروع کرد چون ماردش معتقد بود که اگر در پستی به غیر از دروازه بازی کند زخمی می شود!!! اما برادرش مادرش رو متقاعد ساخت که الکس متعلق به حمله است و او ذاتا یک گلزن هست و همین شد که او از دروازه به حمله رسید .فوتبال حرفه ای خودش رو از پادووا شروع کرد و 2 سال در این تیم بازی کرد و در 14 بای که انجام داد توانست 1 گل بزند و البته مزدیک 4 پاس گل بدهد اما چیزی که مدیرانیوونتوس رو وسوسه به خرید الکس میکرد تکنیک و حرکات بی نظیر این بازیکنبود و او در سال 1994/1993 به یوونتوس اومد و دوران جدیدی رو آغاز کرد
مبارزه برای پیروزی
در همان فصل اول بازیکنی گلزن نشون داد و در 11 بازی که در لیگ انجام داد5 گل به ثمر رسوند و این زنگ خطری برای دیگر مهاجمین یوونتوس بود .مهاجمینی نظیر راوانلی.باجو و ویالی که هریک قادر بودند خط حمله یووه رو تضمین کنند برای همین برای الکس جایی نبود از همین رو تصمیم گرفت که جدی تر تمرین کند به طوری که روزی از 4تا 6 ساعت تمرین می کرد .در فصل های آینده کم کم جا برای بازی او باز شد اما کم و بیش گل میزد اماعملکرد مثبتی داشت به طوری که روبرتو باجو را مجبور به ترک یوونتوس کرد در همین باره باجو میگه : من دیگه به یک نیمکت نشین داشتم تبدیل می شدم و می ترسیدم که دیگر کسی اسمی از من نیاره که البته با حضور دل پیروهیچ بعید نبود برای همین از یوونتوس جدا شدم .