بیوگرافی محمد جواد معنوی نژاد|والیبالیست

• نویسنده موضوع L A D Y
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 476
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
لایک‌ها
22,009
امتیازها
138
کیف پول من
7,198
بیوگرافی محمدجواد معنوی نژاد

محمد جواد معنوی نژاد متولد 22 دی 1374 در اصفهان، والیبالیست است

دیپلمه رشته ریاضی و فیزیک و حالا دانشجوی دانشگاه خوراسگان اصفهان است، با 202 سانتی متر قد و 84 کیلوگرم وزن بعنوان دریافت کنده قدرتی عضو تیم ملی می باشد

عکس های خارجی و دانستنی های از زندگی شخصی اش

خانواده و شروع والیبال

محمد جواد در یک خانواده 4 نفره در شهرضا اصفهان متولد شد

تنها یک خواهر دارد و پدرش کارمند و مادر خانه دار است، والیبال رو زیر نظر پدرش که از بازیکنان محلی بود شروع کرد و تا 11 سالگی از او اصول بازی را فرا گرفت

حرفه ای

از سال 1385 وقتی 11 ساله شد زیر نظر سعید معزی و حسن افغان والیبال را حرفه ای یاد گرفت سپس مدتی در جوانان ذوب آهن اصفهان و سپس تیم آرال شهر رضا بازی کرد

عکس و بیوگرافی محمد جواد معنوی نژاد
عکس های محمد جواد معنوی نژاد والیبالیست

تیم ملی نوجونان + باشگاه

بعد از درخشش در مسابقات آموزشگاه های اصفهان به باشگاه راه و ترابری اصفهان دعوت شد که در لیگ یک بازی می کرد تا اینکه آبان 1390 در 16 سالگی به تیم ملی نوجوانان دعوت شد

بعد از بازی کوتاه در راه و ترابری به تیم بانک کشاورزی تهران دعوت شد و با درخشش در تیم ملی نوجوانان در سال 1391 وقتی 17 ساله بود عضو پیکان تهران شد

او از سال 93 در تیم ملی بزرگسالان بازی می کند

لژیونری در ایتالیا

معنوی نژاد در سال 96 با قرارداد یکساله به تیم ورونا در سری A ایتالیا پیوست بعد از درخشش هایی که داشت قراردادش تمدید شد و حالا یک بازیکن کلاس بالای لژیونر در والیبال است

عکس های محمدجواد معنوی نژاد با خانواده
محمدجواد معنوی نژاد و همسرش + زندگی شخصی

الگوهای ورزشی

دو بازیکن خارجی هستند که خیلی سبک بازی آنها را دوست دارم

کورک لهستان همیشه در بدترین شرایط هم می داند با توپ چه کار کند، میخائیلوف روس هم روحیه و جنگندگی عجیبی برای مبارزه دارد

من و میخائیلوف روس همزادیم، پست هر دویمان دریافت کننده قدرتی است، قدمان هم دقیقا 202 سانتی متر است، تازه قابلیت بازی در پست پشت خط زن را هم داریم

ازدواج

محمد جواد هنوز ازدواج نکرده و مجرد می باشد

کنار دریا و ماجرای ازدواج و همسرش

از حاشیه به دورم
خدا را شکر می کنم تا بحال حاشیه نداشتم و دوست ندارم داشته باشم، حاشیه برای پیشرفتم مانع بزرگی است، هرگز روی موضوعات غیر از فنی تمرکز نمی کنم

کمک معروف
من در باشگاه پیکان و تیم ملی تجربیات زیادی از سعید معروف برای زندگی در خارج از کشور کسب کرده ام و آقا سعید کمک شایانی به من در این زمینه کرده است

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا