خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

توضیحاتی درباره‌ی فیتنس

• نویسنده موضوع DARK GIRL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 23
  • بازدیدها 777
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
شايد يكي از مهمترين تفريح همراه با ورزش براي افراد بويژه امروزه در ايران، ورزش بدنسازي باشد. افرادي كه به اين ورزش رو مي آورند در ابتدا عموماً تفاوتي بين رشته هاي مختلف ورزش بدنسازي نمي بينند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
اما بايد گفت كه اينطور نيست. بدنسازي شامل رشته هاي مختلف نظير فيتنس ، بادي بيلدينگ ، بادي كلاسيك و ... است.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ورزش فیتنس

افرادي كه به رشته هاي مختلف وارد مي شوند داراي شرايط متفاوتي هستند. براي مثال فردي كه از استخوان بندي درشتي برخوردار است و هيكل درشتي دارد عموماً وارد رشته بادي بيلدينگ مي شوند. اما فرادي كه از استخوان بندي درشتي برخوردار نيستند و هيكل جمع و جوري دارند

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
رشته فيتنس براي آن ها بهترين گزينه پيش روست. در اصل در رشته بدنسازي اصولا حجم زيادي به ب*دن داده مي شود و تمرينات آن تعداد كم وزنه با حداكثر سنگيني است اما در فيتنس هدف ، تقويت قدرت عضله اي است و در آن تعداد وزنه هاي بالا با وزن متوسط مي باشد. در اصل در فيتنس نيازي به تمرين با وزنه هاي سنگين نيست. وزنه زدن نيز راحت ترين راه براي رسيدن به توده عضلاني است.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
هدف اصلي در بدنسازي حجيم ساختن ب*دن و در فيتنس ، متناسب و خوش فرم نمودن آن است. در فيتنس سوزاندن چربي هاي اضافه نيز صورت مي گيرد.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
در بدنسازي اصولا دوره اي به اسم دوره حجم و افزايش وزن وجوز دارد در حالي كه در فيتنس دليلي براي افزايش حجم و افزايش وزن وجود ندارد این ورزش به دليل ظرافت خود بيشتر مورد توجه بانوان است و بدنسازي مورد علاقه آقايان است.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
این ورزش معمولا به تمرين كمتري با وزنه نياز دارد و يك جلسه تمرين بدنسازي حدود ٣ برابر زمان بيشتري مي گيرد. بدنسازان نيز به دليل تمرينات سنگين خود نياز به مصرف پروتئين بيشتر دارند در حالي كه افرادي كه در فيتنس فعاليت مي كنند نيازي به مصرف پروتئين ندارند.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
علاوه بر اين ها این رشته ورزشي رژيم غدايي متفاوتي از بدنسازي دارد و براي فيتنس بايد رژيم سنگين تري را رعايت كرد در حالي كه رژيم بدنسازي بايد علاوه بر رعايت رژيم غذايي به مصرف زياد پروتئين اقدام كرد. در فيتنس با يك ب*دن فرم گرفته شكم عضله اي و پاهاي سفت و عضله اي روبرو مي شويم. اما در بدنسازي هيچ ظرافتي ديده نمي شود

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
بيشتر حجم عضله ها به چشم مي آيد. افرادي كه به رشته ورزشي فيتنس وارد مي شوند حدودا يك سال و نيم نتيجه مطلوب را مي گيرند. اين در حالي است كه تمام برنامه ورزشي و برنامه غذايي و تمرينات هوازي را به طور منظم و پي در پي انجام داده و از وقفه انداختن بين تمرينات آن خودداري كنند.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
تفاوت بدنسازی و فیتنس

در این بخش می‌خواهیم به شما کمک کنیم تا تفاوت بدنسازی و فیتنس را بدانید. اگر واقعیت را بخواهید بدانید باید گفت که هر دو رشته ورزشی از یک ریشه هستند اما نظم و دسته بندی بندی جداگانه دارند. تفاوت عمده این دو رشته ورزشی را در ۵ مورد به شما معرفی خواهیم کرد.

بالا