دست خط زندگی?
سلام.پایان رمان دست خط زندگی?
سلام.پایان رمان دست خط زندگی?
سلام عزیزم خسته نباشیدست خط زندگی?
سلام.پایان رمان دست خط زندگی?❤
سلام عزیزم ممنونکامل شده - خاطرات نوجوانی | Hnnaneh کاربر انجمن تک رمان
سرم رو بردم عقب و گفتم: - چهخبر دخترا؟ مبینا از جلو کوبید به پام که نگاه خیرهقاصدی رو دیدم و با یکلبخند ژکوند زوری، آیآیم رو خفه کردم. داشت حضور غیاب میکرد. گفتم: - خانم، ما هستیم. خیالتونراحت. هفتمی بغلم زد زیرخنده که برگههای امتحانعربی رو پخش کردن. دیگه واقعا ساکت شدم و زوم شدم رو...forums.taakroman.ir
سلاامم خسته نباشید، رمان من هم تموم شد...
سلام نویسنده عزیز خسته نباشید??سلام و خسته نباشید. جلد دوم رمان بنده به انتها رسید.
کامل شده - رمان امید رهایی(جلد دوم)|deimos کاربر انجمن تک رمان
«به نام یگانه ایزد منان» نام رمان: جلد دوم امید رهایی نام نویسنده: @deimos ناظر: وانیا ژانر: عاشقانه، جنایی-مافیایی، تراژدی، معمایی. سبک: رئال. سطحرمان: حرفهای، اختصاصی ویراستار: ZiBa و فاطمه تاجیکی رده سنی: +13 خلاصه: رها، دختری خودساخته، قوی و با ارادهای آهنینه. دختری با سرنوشتی...forums.taakroman.ir
سلام سلامت باشید و همچنین.سلام و خسته نباشید
رمان تو رویا نیستی به اتمام رسید.
?کامل شده - تو رویا نیستی | م.صالحی کاربر انجمن تک رمان
نام رمان: تو رویا نیستی نویسنده: م.صالحی ژانر: عاشقانه، معمایی، جنایی ناظر: Kurosh ویراستار: م.صالحی خلاصه: از اتفاقی ساده و شاید دلبستگی معمولی شروع شد تا رازی برملا و حقیقتی آشکار شود، حقیقتی که برایش خ*ون ریخته و جانی گرفته شد، دلبستگی و علاقه ی ساده جرقه ی بود تا آتشی شعله ور شود و...forums.taakroman.ir
روز بخیر خسته نباشید منتقل شد به تالار ویرایشسلااااااااااام عصر همگی بخیر.
ای وای دیدید چی شد؟ رمان منم تموم شد
پایان رمان درخشش ماه در سایه انتقام
کامل شده - رمان درخشش ماه در سایه انتقام | هدیه صفائی کاربر انجمن تک رمان
رمان: درخشش ماه در سایه انتقام ژانر:عاشقانه، جنایی، مافیایی، طنز نویسنده:هدیه صفائی کاربر انجمن تک رمان ناظر: فاطمه مقاره ویراستار: نیلوفر آبی خلاصه: هایکا پسریه که اومده انتقام بگیره، انتقام تمام زجرایی که کشیده، سگدو زده تا ردی از قاتلهای آرزوهاش پیدا کنه و پیدا هم کرد. حالا اولین طعمهی اون...forums.taakroman.ir