با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!سلام عزیزم خسته نباشیدست خط زندگی?
سلام.پایان رمان دست خط زندگی?❤
سلام عزیزم ممنونکامل شده - خاطرات نوجوانی | Hnnaneh کاربر انجمن تک رمان
سرم رو بردم عقب و گفتم: - چهخبر دخترا؟ مبینا از جلو کوبید به پام که نگاه خیرهقاصدی رو دیدم و با یکلبخند ژکوند زوری، آیآیم رو خفه کردم. داشت حضور غیاب میکرد. گفتم: - خانم، ما هستیم. خیالتونراحت. هفتمی بغلم زد زیرخنده که برگههای امتحانعربی رو پخش کردن. دیگه واقعا ساکت شدم و زوم شدم رو...forums.taakroman.ir
سلاامم خسته نباشید، رمان من هم تموم شد...
سلام نویسنده عزیز خسته نباشید??سلام و خسته نباشید. جلد دوم رمان بنده به انتها رسید.
کامل شده - رمان امید رهایی(جلد دوم)|deimos کاربر انجمن تک رمان
«به نام یگانه ایزد منان» نام رمان: جلد دوم امید رهایی نام نویسنده: @deimos ناظر: وانیا ژانر: عاشقانه، جنایی-مافیایی، تراژدی، معمایی. سبک: رئال. سطحرمان: حرفهای، اختصاصی ویراستار: ZiBa و فاطمه تاجیکی رده سنی: +13 خلاصه: رها، دختری خودساخته، قوی و با ارادهای آهنینه. دختری با سرنوشتی...forums.taakroman.ir
سلام سلامت باشید و همچنین.سلام و خسته نباشید
رمان تو رویا نیستی به اتمام رسید.
![]()
?کامل شده - تو رویا نیستی | م.صالحی کاربر انجمن تک رمان
نام رمان: تو رویا نیستی نویسنده: م.صالحی ژانر: عاشقانه، معمایی، جنایی ناظر: Kurosh ویراستار: م.صالحی خلاصه: از اتفاقی ساده و شاید دلبستگی معمولی شروع شد تا رازی برملا و حقیقتی آشکار شود، حقیقتی که برایش خ*ون ریخته و جانی گرفته شد، دلبستگی و علاقه ی ساده جرقه ی بود تا آتشی شعله ور شود و...forums.taakroman.ir
روز بخیر خسته نباشید منتقل شد به تالار ویرایشسلااااااااااام عصر همگی بخیر.
ای وای دیدید چی شد؟ رمان منم تموم شد![]()
![]()
پایان رمان درخشش ماه در سایه انتقام
کامل شده - رمان درخشش ماه در سایه انتقام | هدیه صفائی کاربر انجمن تک رمان
رمان: درخشش ماه در سایه انتقام ژانر:عاشقانه، جنایی، مافیایی، طنز نویسنده:هدیه صفائی کاربر انجمن تک رمان ناظر: فاطمه مقاره ویراستار: نیلوفر آبی خلاصه: هایکا پسریه که اومده انتقام بگیره، انتقام تمام زجرایی که کشیده، سگدو زده تا ردی از قاتلهای آرزوهاش پیدا کنه و پیدا هم کرد. حالا اولین طعمهی اون...forums.taakroman.ir