- تاریخ ثبتنام
- 2020-07-26
- نوشتهها
- 7,768
- لایکها
- 17,199
- امتیازها
- 163
- کیف پول من
- 674
نام رمان : اِمـــا | エマ ) Emma )
نام نویسنده : Mori Kaoru
نام مترجم : Tessᴀ
کمک مترجم: Yasman.qp
ژانر : درام - تاریخی - جوزئی - عاشقانه - سینین - تکه های زندگی
نام تیم ترجمه به انگلیسی :
خلاصه رمان و سخن نویسنده :
در انگلیس مربوط به دوران ویکتوریا ، یک دختر جوان از یک زندگی فقیر نجات داده می شود و برای تبدیل شدن به یک خدمتکار مناسب انگلیس تربیت می شود. اما با ویلیام ، پسر بزرگ یک خانواده ثروتمند آشنا می شود و بلافاصله عاشق او می شود. ویلیام احساسات خود را با او درمیان می گذارد ، اما قوانین سختگیرانه جامعه آنها مانع از این می شود که روابط آنها همیشه در فضای باز ظاهر شود. تمایز طبقاتی سنتی و جزئیات غنی و تاریخی زمینه این عاشقانه جذاب را فراهم می کند.
توجه: جلدهای 8- 10 " اِما : قصه های بعدی" است. آنها جزئیات مربوط به مانگای اما ، چه قبل و چه بعد از وقایع را در آن خط داستانی پر می کنند. هر فصل انگیزه ها را کاوش می کند یا به سادگی یک روز از زندگی یک شخصیت خاص از داستان را نشان می دهد. در مورد ر*اب*طه عاشقانه (داگ و کِلی) در روزهای ابتدایی آنها اطلاعات کسب کنید ، یا ماجراهای النور را دنبال کنید زیرا او بر درد قلب خود غلبه کرد و دوباره زندگی خود را آغاز کرد یا در روز تعطیل با تاشا و خانواده اش دیدار کنید.
سخن مترجم :
اول از همه تشکر میکنم از سایت خوب تک رمان برای اینکه این فرصت رو به من داد تا ترجمه ام رو قرار بدم.?
ترجمه ی مصور یا در عبارت ژاپنی (مانگا) اولین ترجمه ی مصور من تو سایت هست و خیلی خوشحال میشم با استقبال گرمتون به من انرژی مثبت برای ادامه ی هرچه بهتر ترجمه ی این مانگا رو بدین.
شخصا خوشم اومده از موضوع مانگا و امیدوارم که مورد پسند شما هم واقع بشه.?
آخرین ویرایش: