- تاریخ ثبتنام
- 2020-01-28
- نوشتهها
- 959
- لایکها
- 13,995
- امتیازها
- 104
- کیف پول من
- 8,717
- سطح
-
- حرفهای
❤❤❤❤❤
تک رمانی های خوش رنگ؛ درود
❤❤❤❤❤
خب بی مقدمه برم سر اصل مطلب
آقا جریان از این قراره که...
هممون یکی، الی چند آهنگ قفلی توی گوشیمون داریم که دیوونه میشیم وقتی گوششون میدیم!
این آهنگ ها همیشه یکی، دو بیتی از شعرش خیلی به دل میشینه!
با حال دلمون جوره و خلاصه برامون کلی معنا داره!
این تاپیک رو برای این ایجاد کردم که هر کسی طبق شرایطی که پایین تر میگم، آهنگ قفلی هاش رو به اشتراک بذاره!
خاطره دوست داشتنیای میشه و یه یادگاری از همه و این که بقیه هم با آهنگ قفلی های دوستاشون آشنا میشن!
و اما نحوه ارسال ⋭
1) پست اسپم اکیداً ممنوع!
2) یک عکس از آهنگ مورد نظرتون داخل پست آپلود می کنید. (الزامی)
3) نام آهنگ قفلیتون و نام خوانندهش رو ذکر کنید. (الزامی)
4) اون تیکه از متن آهنگ که میتونه یک خط یا بیشتر باشه رو پایین عکس تایپ می کنید. (الزامی)
5) اگر آهنگ به زبانی غیر از فارس بود حتماً متنش رو به همراه ترجمه فارسی بفرستید. (الزامی)
6) حرف های دلتون از اون آهنگ و خاطره اتون باهاش و خلاصه هرچی که دوست دارین رو می تونید پایین متنش بگید. ( اختیاری)
7) دوستانتون رو هم میتونید تگ کنید چه برای دعوت به تاپیک باشه چه برای تقدیم پستتون که اختصاصی اش باشه.( اختیاری)
8) در آخر محتوای پستتون حتماً لینک آهنگ رو در موزیک پلیر قرار بدید تا دوستان آنلاین گوش ب*دن و یا دانلودش کنن. (الزامی)
9) پست اول رو خودم می فرستم و توضیحاتی که دادم کاملاً درش مشهوده، لطفاً طبق همون عمل کنید!
( به غیر از موارد گفته شده پستی ارسال بشه، حذف میشه.)
تک رمانی های خوش رنگ؛ درود
❤❤❤❤❤
خب بی مقدمه برم سر اصل مطلب
آقا جریان از این قراره که...
هممون یکی، الی چند آهنگ قفلی توی گوشیمون داریم که دیوونه میشیم وقتی گوششون میدیم!
این آهنگ ها همیشه یکی، دو بیتی از شعرش خیلی به دل میشینه!
با حال دلمون جوره و خلاصه برامون کلی معنا داره!
این تاپیک رو برای این ایجاد کردم که هر کسی طبق شرایطی که پایین تر میگم، آهنگ قفلی هاش رو به اشتراک بذاره!
خاطره دوست داشتنیای میشه و یه یادگاری از همه و این که بقیه هم با آهنگ قفلی های دوستاشون آشنا میشن!
و اما نحوه ارسال ⋭
1) پست اسپم اکیداً ممنوع!
2) یک عکس از آهنگ مورد نظرتون داخل پست آپلود می کنید. (الزامی)
3) نام آهنگ قفلیتون و نام خوانندهش رو ذکر کنید. (الزامی)
4) اون تیکه از متن آهنگ که میتونه یک خط یا بیشتر باشه رو پایین عکس تایپ می کنید. (الزامی)
5) اگر آهنگ به زبانی غیر از فارس بود حتماً متنش رو به همراه ترجمه فارسی بفرستید. (الزامی)
6) حرف های دلتون از اون آهنگ و خاطره اتون باهاش و خلاصه هرچی که دوست دارین رو می تونید پایین متنش بگید. ( اختیاری)
7) دوستانتون رو هم میتونید تگ کنید چه برای دعوت به تاپیک باشه چه برای تقدیم پستتون که اختصاصی اش باشه.( اختیاری)
8) در آخر محتوای پستتون حتماً لینک آهنگ رو در موزیک پلیر قرار بدید تا دوستان آنلاین گوش ب*دن و یا دانلودش کنن. (الزامی)
9) پست اول رو خودم می فرستم و توضیحاتی که دادم کاملاً درش مشهوده، لطفاً طبق همون عمل کنید!
( به غیر از موارد گفته شده پستی ارسال بشه، حذف میشه.)