تزریق ژل و عوارض آن

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 188
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
تزریق ژل و عوارض آن

ژل که نام اصلی آن فیلر است (فیلر به معنای پرکننده است ) انواع مختلفی داشته که همگی مکانیسم اثر یکسانی دارند. امروزه تزریق ژل به یکی از متداولترین اعمال زیبایی تبدیل شده است. تزریق ژل جوانی را در کوتاه ترین زمان ممکن نسب به لیفت صورت، به فرد هدیه می دهد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : MAHDIS

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
تزریق ژل در چین و چروک ها و خطوط صورت، در کمتر از سی دقیقه باعث برطرف شدن آنها شده و اثر آن حداقل تا ۴ ماه باقی می ماند و نسبت به اعمال جراحی زیبایی، هزینه کمتری دارد. تژریق ژل، برخلاف بوتاکس که اور خود را با شل کردن عضلات صورت ایفا می کند، اثرش را با پر کردن خطوط صورت اعمال می کند. تزریق ژل یا فیلر، علاوه بر از بین بردن چین و چروک های عمقی، برای خاصیت حجم دهندگی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. از فیلر ها برای حجیم کردن ل*ب ها، از بین بردن خط خنده، پر کردن فرورفتگی در شقیقه ها، اصلاح فرم بینی و چانه، حجیم کردن گونه ها و از بین بردن چروک های دست که در سنین بالا ایجاد می گردد، استفاده می شود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
عوارض تزریق ژل

عوارض تزریق ژل

• واکنش آلرژیک نسبت به ماده تزریق شده

• تشکیل توده ای از ژل در زیر پو*ست

• تغییر رنگ آبی رنگ پو*ست(اثر تیندال) که در اثر تزریق سطحی ژل خصوصا در زیر چشم و عبور نور از آن ایجاد می شود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
  • کوری که عارضه ای نادر بوده و در اثر تزریق ژل در اطراف چشم ایجاد می شود. در این حالت ذرات ریز چشم وارد عروق تغذیه کننده چشم شده و با انسداد این عروق، مانع خونرسانی به چشم و کوری می گردند.

• نکروز پوستی که نیز نادر است در اثر انسداد عروق تغذیه کننده پو*ست توسط ژل ایجاد می شود.

• نکروز غضروف بینی که در اور تزریق ناصحیح ژل در ناحیه بینی و اطراف آن ایجاد شده و با انسداد عروق تغذیه کننده بینی باعث از بین رفتن آن می شود.

• عفونت در محل تزریق

• عدم رضایت بیمار از حجم ایجاد شده توسط ژل، درمان این عارضه تزریق هیالورونیداز در محل تزریق ژل است که با حل کردن ژل تزریق شده، محل تزریق به حالت قبل باز می گردد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
انواع فیلر

• هیالورونیک اسید
این نوع ژل که شایعترین فیلرهای مورد مصرف است از ماده ای بنام هیالورونیک اسید تشکیل شده است. هیالورونیک اسید ماده ایست که بطور طبیعی مقدار کمی از ان در پو*ست وجود دارد. تزریق ژل هیالورونیک اسید ساخت کلاژن در پو*ست را نیز افزایش می دهد.

Belotero Balance، Juvederm، Prevelle Silk، Restylane از برند های معروف این نوع ژل هستند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
هیالورونیک اسید

• فیلر های سنتتیک
این فیلرها حاوی هیچیک از موادی که بطور طبیعی در پو*ست وجود دارند نیستند و بصورت صنعتی ساخته می شوند. از ویژگی این فیلرها ماندگاری بالای آنهاست.

انواع این فیلر شامل : Silicone، Sculptra، Radiesse،Bellafill

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
  • فیلرهای کلاژنی
این فیلرها اژ کلاژن حیوانی تهیه می شوند و اثر کوتاه مدتی دارند. کلاژن بطور طبیعی در پو*ست وجود دارد و باعث استحکام آن می شود. این فیلرها چون از حیوانات تهیه می شوند احتمال ایجاد حساسیت در افراد بسیار بالاست.

• فیلرهای اتولوگ
فیلرهای اتولوگ به موادی گفته می شود که بطور طبیعی از ب*دن خود فرد گرفته شده و در نواحی مورد نیاز تزریق می گیردد. شایعترین ماده ای که برای این کاربرد استفاده می شود چربی است. چربی از شکم، ب*ا*س*ن یا نواحی دیگر دریافت شده و به خود فرد تزریق می گردد.

از مواد دیگری که برای اینکار استفاده می شود می توان از پلاسمای خون نام برد.

بالا