بیماری فاشئبت نکروزان چیست و خطرات ناشی از آن

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 235
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
 بیماری فاشئبت نکروزان چیست و خطرات ناشی از آن

فاشئبت نکروزان نوعی واکنش التهابی پو*ست بوده که در نتیجه عفونت های باکتریایی شدید پو*ست اتفاق می افتد. این عفونت، مخرب پو*ست بوده و به سرعت از طریق پو*ست و عضلات منتشر شده و گسترش می یابد.بیماری نادر هست و بر اساس مطالعات آماری حدود ۴ نفر از هر یک ملیون نفر به آن منتقل میشوندیکی از این باکتری ها، استرپتو کوک گروه آ می باشد. این باکتری در حالت عادی مشکل خاصی برای سلامتی افراد ایجاد نمی کند. البته باکتری مسبب گلو دردهای چرکی می باشد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : MAHDIS

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
احتمال مرگ

فاشئیت نکروزان

این باکتری از طریق تماس با ترشحات د*ه*ان، گلو منتقل می شود وتحت شرایط خاص، این باکتری بیماری زا شده و سبب آسیب به پو*ست می شود. در واقع این باکتری نوعی توکسین (سم) ترشح کرده که مستقیما به سلولهای پوستی آسیب وارد می کنند. سیستم ایمنی ب*دن در پاسخ به آن، به بافت خود نیز حمله کرده و سبب التهاب و نکروز(مرگ‌سلولی) می شود.این نکروز به سرعت گسترش پیدا می کند و در برخی مواقع شدت آسیب در حدی هست که منجر به مرگ فرد می شود. مطالعات نشان داده است که در حدود ۲۰ درصد افراد مبتلا به فاشئیت نکروزان، جان خود را از دست می دهد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
علائم ابتدایی

اولین علامت فرد تورم و قرمزی پو*ست می باشد که این علائم نشان دهنده التهاب می باشد. پس از آن فرد دچار یک درد غیر قابل توجیه می شود که شدت این درد متناسب با شدت آسیب و التهاب بافتی نمی باشد به طوری که برخی اوقات فرد بدون آنکه علائم واضحی از التهاب داشته باشد، دچار درد سوزشی می شود. گاهی مواقع در محل یک آسیب و یا خراش پوستی این حالت اتفاق می افتد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
با توجه به این که علت اولیه این بیماری عفونی بوده، می تواند از طریق تماس پو*ست به پو*ست منتقل شود به همین جهت خطر انتقال در افراد خانواده فردمبتلا وجود دارد. برخی از افراد بیشتر از جمعیت عادی در معرض ابتلا هستند که میتوان به معتادان تزریقی، فرد مبتلا به آبله مرغان، افراد با ضعف سیستم‌ ایمنی اشاره کرد. اساس درمان در فاشئیت نکروزان، استفاده از آنتی بیوتیک مناسب و شستشو پو*ست و دبری بافت های آسیب دیده می باشد. با توجه به شدت علائمی که دارد بهتر هست سریعا در همان مراحل اول که فرد احساس درد در محل زخم و جراحت پوستی دارد، سریعا به پزشک مراجعه شود.

بالا