عوارض کاشت ناخن مصنوعی

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 215
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
عوارض کاشت ناخن مصنوعی

ناخن های مصنوعی می توانند ناخن های کوتاه را بلندتر کنند و باعث می شوند انگشتان شما بلند و باریک به نظر برسند. آنها همچنین می توانند روی ناخن های شما محکم باشند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : MAHDIS

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
عوارض کاشت ناخن مصنوعی

عوارض کاشت ناخن

برای کاشت ناخن مصنوعی باید سطح ناخن های طبیعی شما تا زمانی که سفت شود، با مواد پر شود. این باعث می شود ناخن های طبیعی شما نازک شود و در نتیجه آنها را ضعیف تر کند. مواد شیمیایی موجود در محصولاتی که برای اعمال ناخن های مصنوعی استفاده می شود باعث ت*ح*ریک پو*ست اطراف ناخن ها و جاهای دیگر می شود. لیست عوارض به اینجا ختم نمی شود. برای از بین بردن ناخن های مصنوعی، اغلب لازم است که استون را خیس کرده یا آنها را جدا کنید. اگر می خواهید بیش از چند هفته ناخن مصنوعی داشته باشید، برای پر کردن شکاف هایی که با رشد ناخن های شما ظاهر می شود، هر 2 تا 3 هفته هر بار به مواد نیاز خواهید داشت. استفاده مکرر می تواند به طور جدی به ناخن های طبیعی شما آسیب برساند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
ناخن مصنوعی ناخن شما را نازک می کند

به طور خلاصه، ناخن های مصنوعی می توانند ناخن های شما را نازک، شکننده و کم رنگ جلوه دهند. هنوز برخی از افراد عاشق ظاهر ناخن های مصنوعی هستند. اگر شما یکی از آنها هستید، این نکات متخصص پو*ست و مو می تواند در کاهش آسیب ها به شما کمک کند:

پیشگیری از آسیب های کاشت ناخن

به جای ناخن های اکریلیک ناخن های ژل خیس را انتخاب کنید. استفاده از ناخن های ژلی روی ناخن های شما کمی آسان تر است زیرا انعطاف پذیر تر هستند. این بدان معنی است که ناخن های شما کمتر دچار ترک خوردگی می شوند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
به سالنی بروید که از نور LED استفاده می کند نه UV

از تکنسین ناخن خود بخواهید که پوتیکول را ترمیم نکند. هنگام مانیکور، کوتیکول ها اغلب بریده می شوند. که درست نیست چون کوتیکول ها ناخن ها و پو*ست اطراف خود را از عفونت محافظت می کنند. هنگامی که کوتیکول ها را برش داده و یا برش می دهید باکتری ها و میکروب ها راحت تر وارد ب*دن می شوندو ایجاد عفونت می کنند. عفونت ناخن می تواند مدت زیادی طول بکشد تا درمان شود. کوتیکول های بریده شده نیز هنگام رشد، خشن می شوند، بنابراین ممکن است یک تکنسین ناخن برای صاف نگه داشتن کوتیکول هابه تراشیدن آنها ادامه دهد. ناخن های مصنوعی را برای موارد خاص استفاده کنید. اگر عاشق ظاهر ناخن های مصنوعی هستید، کاشت آنها فقط برای یک مناسبت خاص می تواند مشکلات ناخن را کاهش دهد.

بالا