روش های لایه برداری و پاک سازی پو*ست

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 216
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
روش های لایه برداری و پاک سازی پوست

پو*ست بیرونی ترین قسمت ب*دن انسان هست که از آن در برابر محیط پیرامون محافظت می کند. سنگین ترین عضو ب*دن بوده و مساحتی به گستردگی حدود دو متر مربع دارد. ضخامت پو*ست در قسمت های مختلف ب*دن با هم متفاوت هست. کف ما و پشت کمر بیشترین ضخامت را دارد در حالی که نازکترین پو*ست مربوط به پلک ها می باشد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : MAHDIS

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
لایه های پو*ست

پو*ست از سه لایه تشکیل شده هست:

• سطحی ترین لایه، اپیدرم می باشد.این لایه شامل سلولهای سنگفرشی بوده و لایه شاخی پو*ست هم مربوط به این لایه هست. سلولهای آن دائما در حال ریزش و بازسازی هستند.
  • دومین لایه، ضخیم ترین لایه هست و درم نام دارد. مویرگ های خونی، عروق عصبی و گیرنده های مکانیکی و درد و.. پو*ست در این لایه قرار دارند.
  • عمقی ترین لایه هیپو درم نام دارد و حاوی بافت همبند می باشد. این لایه پو*ست را به عضلات و بافت های زیر پو*ست، متصل میکند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
بافت پو*ست ب*دن

پو*ست به سبب کراتین خود در واقع سدی بین محیط بیرون و ب*دن انسان ایجاد میکند که نه تنها از تبخیر آب ب*دن جلوگیری میکند، مانع ورود میگروارگانیسم ها نیز میشود. سلولهای جدید از قسمت های عمقی درم ساخته میشود و به سطح حرکت میکند و در این فرآیند، بالغ هم میشوند و در نهایت جایگزین سلولهای مرده و جدا شده از سطح پو*ست می شوند. در اثر تجمع سلولهای مرده در پو*ست، پو*ست دچار تیرگی و زبری میشود و همچنین این سلولها در منافذ پو*ست تجمع پیدا کرده و سبب بسته شدن منافذ پو*ست شده و میتواند ایجاد التهاب نیز کند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
لایه برداری و پاکسازی پو*ست چیست؟

لایه برداری و پاکسازی پوست

روش های لایه برداری و پاکسازی پو*ست، همگی بر پایه از بین بردن این لایه سلول مرده استوار هست. علاوه بر این پاکسازی برای از بین بردن اسکار ضایعات آکنه به کار میرود. پس از لایه برداری و پاکسازی، تا زمانی که سلولهای جدید جایگزین شوند، پو*ست حساس شده و لازم هست از مواجهه به نور خورشید و.. جلوگیری شود. به همین جهت توصیه میشود که فصل پاییز و زمستان جهت لایه برداری پو*ست صورت انتخاب شود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
روش های لایه برداری و پاک سازی پو*ست

لایه برداری و پاک سازی پو*ست به دو روش شیمیایی و مکانیکی انجام میشود. در روش شیمیایی به کمک ترکیباتی همچون سالیسیلیک اسید، رزورسینول و.. لایه های پوستی مرده برداشته می شود. در این روش عمق لایه ای که برداشته می شود به مدت زمانی که این ترکیبات شیمیایی روی پو*ست استفاده می شوند، بستگی دارد. در روش مکانیکی با استفاده از دستگاههای لایه بردار، لایه پو*ست مرده برداشته می شود. در سالهای اخیر استفاده از لیزر جهت از بین بردن لکه های پوستی بسیار مورد توجه همگان قرار گرفته است. شدت لایه برداری پو*ست صورت، به عمق آن بستگی دارد. در لایه برداری ملایم فقط سلول های اپیدرم برداشته میشوند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
در لایه برداری متوسط علاوه بر اپیدرم، قسمت های فوقانی درم نیز برداشته میشود. هرچقدر عمق لایه برداری بیشتر باشد تاثیر آن مطلوب تر اما مدت زمان باز سازی، التهاب و ترمیم طولانی تر هست. علاوه بر روش های شیمیایی و مکانیکی، ترکیبات موجود در میوه ها به عنوان یک روش خانگی برای از بین بردن پوسته های اضافی کار برد دارد. اسید سیتریک موجود در ساختار آنها سبب ت*ح*ریک کلاژن سازی و افزایش خاصیت ارتجاعی پو*ست میشود. استفاده از ماسک عسل نیز جهت پاکسازی و لایه برداری پو*ست صورت میشود. علاوه بر این ترکیبات موجود در عسل خاصیت انتی باکتریال داشته و به سلامت و زیبایی پو*ست کمک می کند.

بالا