چگونه بتوانم بفهمم که یک خال سرطانی است؟

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 220
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674

چندین ضایعه پوستی وجود دارد که بسیار شایع و خوش خیم (غیر سرطانی) هستند. این ضایعات شامل خال، کک و مک، لکه های پوستی، لنتیژین خوش خیم و کراتوز سبوره ای است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : MAHDIS

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
خال و پو*ست شما

خال ها توده هایی روی پو*ست هستند که معمولاً قهوه ای یا سیاه هستند. خال ها می توانند در هر نقطه ای از پو*ست، به تنهایی یا به صورت گروهی ظاهر شوند. بیشتر خال ها در اوایل کودکی و طی 25 سال اول زندگی یک فرد ظاهر می شود. طبیعی است که در بزرگسالی بین 10 تا 40 خال روی ب*دن وجود داشته باشد. با گذشت زمان، معمولاً خال ها به آرامی تغییر می کنند، بزرگتر شده و یا تغییر رنگ می دهند. گاهی مو بر روی خال رشد می کند. برخی از خال ها ممکن است اصلا تغییر نکنند، در حالی که برخی دیگر ممکن است به مرور زمان از بین بروند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
چه عواملی باعث ایجاد خال می شود؟

خال ها وقتی ایجاد می شوند که سلول ها به جای پخش شدن در پو*ست، به صورت یک خوشه رشد می کنند. به این سلول ها ملانوسیت گفته می شود و رنگدانه ای ایجاد می کنند که رنگ طبیعی پو*ست را به وجود می آورد. ممکن است خال ها بعد از قرار گرفتن در معرض آفتاب، در دوران نوجوانی و در دوران بارداری تیره شوند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
انواع خال

خالهای قرمز مادرزادی خال هایی است که از بدو تولد وجود دارند. خال های مادرزادی در حدود یک در 100 نفر رخ می دهد. این خال ها کمی بیشتر از خال هایی که پس از تولد ظاهر می شوند، تمایل به تبدیل شدن به ملانوما (سرطان) دارند. خال هایی که قطر آنها بیشتر از یک مدادپاک کن است و یا هرگونه ویژگی ملانوم را دارد باید بررسی شود. خال های مادرزادی دیس پلاستیک خالهایی هستند که عموما دارای اندازه متوسط (بزرگتر از یک مداد پاک کن) و به صورت نامنظم هستند. آنها دارای مراکز قهوه ای تیره و لبه های روشن تر و ناهموار و رنگ ناهمگون هستند. این خال ها بیشتر احتمال دارد به ملانوما تبدیل شوند. در حقیقت افرادی که بیشتر از ده خال مادرزدای دارند 12 برابر بیشتر از سایر افراد در معرض ابتلا به ملانوما (سرطان بدخیم پو*ست) هستند. هرگونه تغییر در خال باید توسط متخصص پو*ست بررسی شود تا احتمال سرطان پو*ست را ارزیابی کند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674

خال سرطانی

اکثر قریب به اتفاق خال ها خطرناک نیستند. خال هایی که احتمال ابتلا به سرطان در آنها بیشتر است، مواردی هستند که نسبت به سایر خال های موجود متفاوت هستند و یا مواردی که برای اولین بار پس از 25 سالگی ظاهر می شوند. اگر متوجه تغییر رنگ، اندازه، یا شکل خال شدید، باید یک متخصص پو*ست آن را ارزیابی کند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
همچنین باید خال را از نظر خونریزی، تراوش، خارش، درد و حساسیت به لمس چک کنید. پو*ست خود را با یک آینه معاینه کنید یا از کسی بخواهید که به شما کمک کند. به مناطقی از پو*ست که غالباً در معرض آفتاب هستند، مانند دست، بازو، قفسه س*ی*نه، گر*دن، صورت، گوش، پاها و پشت توجه ویژه داشته باشید. اگر خال به مرور زمان تغییر نکند دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. اگر علائم تغییر در خال موجود را مشاهده کردید، اگر یک خال جدید دارید، یا اگر می خواهید خال به دلایل زیبایی برداشته شود، با متخصص پو*ست خود صحبت کنید. موارد زیر ویژگی های مهمی هستند که هنگام بررسی خال ها باید در نظر بگیرید. اگر یک مول دارای هر یک از علائم ذکر شده در زیر است، آن را فوراً به متخصص پو*ست نشان دهید چون می تواند سرطانی باشد:

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
عدم تقارن:

نیمی از خال با نیمه دیگر مطابقت نداشته باشد.

حاشیه:

لبه های خال دارای مرز نامنظم، محو و ناصاف باشد.

رنگ:

رنگ خال در همه جا یکسان نباشد یا سایه هایی از برنزی، قهوه ای، سیاه، آبی، سفید یا قرمز داشته باشد.

قطر:

قطر خال بزرگتر از یک مداد پاک کن باشد.

تغییر:

خال از نظر اندازه، شکل و یا رنگ تغییر کند.

بالا