لکه های پوستی و تغییر رنگ پو*ست

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 170
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
لکه های پوستی و تغییر رنگ پوست

لکه های پوستی و تغییر رنگ پو*ست به شکل منطقه های نامنظم ب*دن وجود دارند علل زیادی باعث تغییر رنگ می شود بعضی از آنها به علت بیماری آسیب به پو*ست و اختلالات التهابی ایجاد می شوند برخی از این تغییرات پو*ست به علت افزایش در میزان ملانین در نقاط مختلف پو*ست دیده می‌شود ملانین ماده‌ای است که رنگ پو*ست را ایجاد می‌کند و آن را از آفتاب محافظت می نماید هنگامی که در یک بخش از پو*ست ملانین بیش از اندازه تولید شود باعث تغییر رنگ آن ناحیه در پو*ست می گردد

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : MAHDIS

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
عوامل تغییر رنگ پو*ست

عوامل بسیار زیادی باعث بروز تغییر رنگ پو*ست می شوند از جمله :

اشعه درمانی:

فقط در افرادی دیده می‌شود که تحت درمان با اشعه هستند معمولاً در ناحیه درمان ریزش مو خارش خشکی یا کنده شدن پو*ست هم وجود دارد

آفتاب سوختگی:

سوختگی ساعتی ناشی از آفتاب اغلب در لایه خارجی پو*ست دیده می‌شود معمولاً همراه با قرمزی درد تورم و خشکی می باشد در صورت شدت بیشتر ضایعات تاولی ممکن است به وجود آید

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
کاندیدا :

اغلب در مناطقی از پو*ست مثل ب*ا*س*ن ، زیر پستان ها، بین انگشتان و شست پا دیده می شود معمولاً با خارش ضایعات قرمزه سوزشی همراه با ترشح و لبه های خشک دیده می شود. سوختگی ها شدت سوختگی به انواع عمقی و سطحی تقسیم می‌شود سوختگی های درجه یک همراه با خشکی تورم و قرمزی و درد ناحیه سوخته همراه است در صورت شدت بیشتر سوختگی درجه است منجر به بروز تغییر رنگ سفید یا قهوه ای تیره در پو*ست می شود و پو*ست ظاهر چرمی می گیرد و حساسیت به درد ندارد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
تیناورسیکالر باعث بروز نقاط سفید و قهوه ای صورتی یا قرمز در پو*ست می شود که ممکن است پو*ست را روشن تر یا تیره تر از حالت طبیعی کند این نقاط در هوای سرد ممکن است ناپدید شوند و مجدداً در بهار و زمستان عود کنند درماتیت تماسی به دنبال چند ساعت یا چند روز تماس با یک ماده آلرژن ایجاد می شود ضایعات قرمز حاشیه مشخص دارند و زمانی که پو*ست با یک ماده حساسیت‌زا تماس پیدا می‌کند بروز پیدا می‌کند پو*ست خارش دار قرمز و دچار پوستهریزی میشود

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
خونریزی های زیر پوستی

خونریزی های زیر پوستی عروق خونی زیر پو*ست ایجاد می شود خونریزی زیر پو*ست به شکل نقاط کوچک یا بزرگ تر که به ترتیب پتشی و پورپورا نام دارند ایجاد می شود شایع ترین علت بروز این خونریزی ضربه به پو*ست است و گاهی اوقات ممکن است به علت یک بیماری جدی ایجاد شود اگر به دنبال ضربه دچار این حالت نشده اید حتما باید توسط پزشک ویزیت شوید.

بالا