راه های جلوگیری از سفید شدن مو

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 301
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
راه های جلوگیری از سفید شدن مو

طبیعی است که با افزایش سن، رنگ مو تغییر کند. اما موهای سفید تقریباً در هر زمان از زندگی ممکن است ظاهر شوند. حتی نوجوانان هم ممکن است داشتن رشته موهای سفید را تجربه کنند. ب*دن انسان میلیون ها فولیکول مو یا کیسه های کوچکی دارد که پو*ست آن را می پوشاند. فولیکولها مو و رنگ یا سلولهای رنگی حاوی ملانین تولید می کنند. با گذشت زمان، فولیکول های مو سلول های رنگدانه هایشان را از دست می دهند و در نتیجه رنگ موی سفید ایجاد می شود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : MAHDIS

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
برخی از دلایل شایع سفیدی زودرس موها به همراه راه هایی برای کند کردن روند خاکستری شدن یا جلوگیری از آن را به شرح زیر است:

1- مصرف ویتامین ها و مکمل ها

رژیم غذایی فرد در جلوگیری از موهای سفید نقش دارد. یک رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها می تواند استرس اکسیداتیو را کاهش دهد. غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان عبارتند از:

• میوه و سبزیجات تازه

• چای سبز

• روغن زیتون

• ماهی

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
روش های مقابله با کمبود مواد غذایی

اگر دلیل سفیدی موها کمبود ویتامین باشد، مصرف غذاهای دارای ویتامین ها ضروری موثر است. به عنوان مثال، غذاهای دریایی، تخم مرغ و گوشت منبع خوبی از ویتامین B-12 هستند و شیر، ماهی قزل آلا و پنیر منابع عالی ویتامین D هستند. داروهای مکمل های ویتامین و غذایی نیز می توانند کمبود نیاز ب*دن را برطرف کنند.

2-ترک سیگار

استعمال سیگار بر روی ب*دن اثرات نامطلوبی دارد و باعث کاهش رنگدانه های مو گشته و به رشد موهای سفید کمک می کند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
3-داروهای طبیعی

رنگ موهای زیادی در بازار وجود دارد که می توان بوسیله آنها موهای سفید را پوشاند، اما بسیاری از اینها به خاکستری شدن زودرس موها کمک و ممکن است باعث بروز واکنش های آلرژیک و نامطلوب شوند. داروهای طبیعی جایگزینی مناسب برای کند کردن روند سفیدی موها بدون آسیب رساندن به ب*دن یا آسیب بیشتر به رنگدانه های مو را ارائه می دهند.

• برگهای گیاه کاری

مصرف دارویی برگهای کاری سابقه طولانی دارد. هنگامی که با روغن مو ترکیب و به پو*ست سر بمالید، برگهای کاری می توانند روند خاکستری شدن زودرس موها را کند کنند.

استفاده سنتی از برگ های کاری مو را در حفظ رنگدانه های سیاه و حتی جلوگیری از روند خاکستری شدن زودرس محافظت می کند.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
• بهیرنگراج (Bhringraj)

براساس برخی گزارش ها ، گل مروارید یا برینگاراج باعث تیره شدن مو شده و از سفید شدن زود هنگام آن جلوگیری می کند. جوشاندن عصاره برگ این گیاه در روغن نارگیل یا روغن کنجد و ماشاژ دادن مو بوسیبه مخلوط حاصل می تواند مفید باشد.

برگهای بهرنجاراج به صورت روغنی در بازار موجود است.

• انگور فرنگی هندی

که به آن آمِلا نیز گفته می شود، یک مکمل گیاهی است که برای معکوس کردن روند خاکستری شدن زودرس مو با افزایش میزان رنگدانه آن شناخته شده است. اعتقاد بر این است که اثر آن به این دلیل است که انگور فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان ها و خاصیت ضد پیری است.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
Amla به عنوان میوه دربرخی فروشگاه ها موجود است. همچنین می توانید به عنوان پودر یا مکمل آن را می توان با روغن نارگیل مخلوط کرد و مستقیماً روی پو*ست سر بمالید.

• چای سیاه

چای سیاه می تواند مو را تیره تر، براق تر و نرم تر کند. این ماده را می توان با ترکیب 3 تا 5 عدد چای کیسه ای را در 2 فنجان آب جوش قرار داده و پس از خنک شدن، موها را به آن آغشته کنید. همچنین چای را می توان با نرم کننده مخلوط، به مدت 1 ساعت بر روی موها گذاشته و سپس شستشو داد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
17,199
امتیازها
163
کیف پول من
674
• فلز مس

سطح پایین مس می تواند به خاکستری شدن زودرس موها منجر شود. منابع غذایی خوب مس عبارتند از: جگر، عدس، بادام، شکلات تیره و مارچوبه.

• کدو ریج

کدو ریج (لیف) در ترمیم رنگدانه های مو و ت*ح*ریک ریشه های مو موثر است. ماساژ منظم روغن کدو ریج می تواند از سفید شدن موها جلوگیری کند.

بالا