خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • 🌱فراخوان جذب ناظر تایید ( همراه با آموزش ) کلیک کنید
  • تخفیف عیدانه ۶۰ درصدی چاپ کتاب در انتشارات تک رمان کلیک کنید

ساعت تک رمان

1. Aygunu

فعال دختری نامرئی در کلبه‌ی تاریک|فاطمه رسولی کاربر انجمن تک رمان

...اما دارا اصلاً قصد نداشت تموم کنه. از جاش بلند شد و گفت: - هیچ چیز جالبی درمورد تو وجود نداره، فکر کردی تموم این مدت جذبت شدم؟ جذب گدا گشنه‌ی توی خیابون؟! اگه سگ بودی بهتر نبود؟ می‌تونستی ازم درخواست کنی یک تیکه استخون برات بندازم. #انجمن_تک_رمان #رمان_دختر_نامرئی_در_کلبه‌ی_تاریک #فاطمه_رسولی
  2. Aygunu

...بود رو داشت. - تو کی هستی؟ نگاهی به پشت سرم انداختم و آریس رو دیدم که خیره به من نگاه می‌کرد. صدای اون دختر رو از پشت سرم شنیدم که گفت: - برادر! نگاهی به چشم‌های قرمز آریس کردم و گفتم: - تو واقعاً خواهر خودت رو توی یک کوزه اسیر کردی؟ #فاطمه_رسولی #رمان_دختر_نامرئی_در_کلبه‌ی_تاریک #انجمن_تک_رمان
  3. Aygunu

...شدم و دوباره روی اون مبل نشسته بودم گفتم: - ولم کن! -آفریدا، بیا تمومش کنیم. این بازی‌های بی‌خود که راه انداختی رو تموم کن. می‌دونم ازم متنفر نیستی! راست می‌گفت من ازش متنفر نیستم، بهش اعتماد دارم و الان حتی دیگه ازش دلخور هم نیستم. #انجمن_تک_رمان #رمان_دختر_نامرئی_در_کلبه‌ی_تاریک #فاطمه_رسولی
بالا