خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • 🌱فراخوان جذب ناظر تایید ( همراه با آموزش ) کلیک کنید
  • تخفیف عیدانه ۶۰ درصدی چاپ کتاب در انتشارات تک رمان کلیک کنید

ساعت تک رمان

1. Aygunu

دلنوشته پورپیتا | فاطمه رسولی کاربر تک رمان

...ناتوانم. کاش شب‌ها که می‌خوابم دگر صبحی وجود نداشته باشد که آن را ادامه دهم، این شعار زندگی من است! زندگی که نه من او را می‌خواهم نه او من را! سیل خانه‌ها را ویران می‌کند؛ ولی بر دل ویران شده‌ی قلبم تاثیری ندارد، چرا که او سال‌هاست که ویران شده است. #فاطمه_رسولی #دل‌_نوشته‌ی_پورپیتا...
  2. Aygunu

دلنوشته پورپیتا | فاطمه رسولی کاربر تک رمان

...می‌شوند. باران از دل ابر سقوط می‌کند و هنگامی که با توده‌ی سرد برخورد می‌کند تبدیل به تگرگ می‌شود. علف‌های هرز زندگیت را قیچی کن و از توده‌های سرد نگذر! طعمه‌ی ماهی‌های گوشت‌خوار نباش! چرا که انرژی منفی آن‌ها تو را به تباهی سوق می‌دهد. 3 فروردین1404 #انجمن_تک_رمان #دل_نوشته‌ی_پورپیتا...
  3. Aygunu

فعال دختری نامرئی در کلبه‌ی تاریک|فاطمه رسولی کاربر انجمن تک رمان

...بزرگ رو رسمی اعلام می‌کنم. اون‌موقع هر دومون در حالی که دست‌های هم‌دیگه رو گرفته بودیم قول دادیم. - تا زمانی که مرگ از هم جدامون نکنه باهم هستیم، کنار هم تمام سختی‌های زندگی رو سپری می‌کنیم و لحظه‌های خوبی رو برای هم می‌سازیم. «پایان فصل۱» #انجمن_تک_رمان #فاطمه_رسولی #دختر_نامرئی_در_کلبه‌ی_تاریک
  4. Aygunu

...خدای سرنوشت. رنگی که بیشتر از همه‌ی رنگ‌ها تو چشم بود، قهوه‌ای بود. نفس زنان و با صدای گرفته گفتم: - میشه من رو کمک کنید؟! خدای علم، این دختر اسمش سیلویاست. می‌خوام تمام علمی که اون داره رو به من هم بدین، همه‌ی اون خاطرات، استعداد‌ها... . #دختر_نامرئی_در_کلبه‌ی_تاریک #فاطمه_رسولی #انجمن_تک_رمان
  5. Aygunu

...این کار رو کنم؟ من نمی‌خوام زندگی فرد دیگه‌ای رو ازش بگیرم. - نمی‌تونم! - پس برگرد، قید پابلو رو هم بزن. -راه دیگه‌ای به ذهنت نرسید؟ کمی مکث کرد. پرسید. - چرا این‌قدر این کار برات سخته؟ - نمی‌خوام زندگی کسی رو بگیرم، این کار درست نیست. #دختر_نامرئی_در_کلبه‌ی_تاریک #فاطمه_رسولی #انجمن_تک_رمان
  6. Aygunu

...تنهاست، به نظرم باید من رو ببینه! می‌خوام کنارش باشم، می‌خوام به عنوان همسر پابلو کنارش باشم. حرف‌هایی که اون موقع با خودم می‌زدم، باعث شدن خودم رو جمع و جور کردم و تصمیمی که منجر به عوض شدن سرنوشتم شد رو گرفتم. پابلو باید من رو می‌دید! #انجمن_تک_رمان #دختر_نامرئی_در_کلبه‌ی_تاریک #فاطمه_رسولی
  7. Aygunu

...رو تعریف کنی. *** اون شب وقتی از زیر زمین به اتاق رفتیم، پابلویی روی تخت سفید و نرم وجود نداشت. با دلهره‌ی عجیبی خودم رو به سالن رسوندم. آریس دنبال من دوید و خودش رو به من رسوند. - پابلو کجاست؟ - آفریدا، حتی من هم نمی‌دونم چرا اون الان نیست! #فاطمه_رسولی #دختر_نامرئی_در_کلبه‌ی_تاریک...
  8. Aygunu

...اومد و من رو در آ*غ*و*ش کشید‌. به گفته‌ی خودش بعد از اون دیگه هیچ‌وقت در حضور من به سمت تیارا نرفت. واقعاً ازدواجش جعلی بود؛ ولی حس می‌کردم که همه‌ی این‌ها زیر سر تیارا بود. شاید اون یادش می‌داد! چون رفتار دارا خیلی فرق کرده بود و بهتر شده بود. #انجمن_تک_رمان #دختر_نامرئی_در_کلبه‌ی_تاریک...
  9. Aygunu

...اما دارا اصلاً قصد نداشت تموم کنه. از جاش بلند شد و گفت: - هیچ چیز جالبی درمورد تو وجود نداره، فکر کردی تموم این مدت جذبت شدم؟ جذب گدا گشنه‌ی توی خیابون؟! اگه سگ بودی بهتر نبود؟ می‌تونستی ازم درخواست کنی یک تیکه استخون برات بندازم. #انجمن_تک_رمان #رمان_دختر_نامرئی_در_کلبه‌ی_تاریک #فاطمه_رسولی
  10. Aygunu

...بود رو داشت. - تو کی هستی؟ نگاهی به پشت سرم انداختم و آریس رو دیدم که خیره به من نگاه می‌کرد. صدای اون دختر رو از پشت سرم شنیدم که گفت: - برادر! نگاهی به چشم‌های قرمز آریس کردم و گفتم: - تو واقعاً خواهر خودت رو توی یک کوزه اسیر کردی؟ #فاطمه_رسولی #رمان_دختر_نامرئی_در_کلبه‌ی_تاریک #انجمن_تک_رمان
بالا