با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
...بهم گفتی که من خودخواهم؟ منو گفتی؟
راست میگی قلبِ من. حق باتوعه. من انقدر خودخواه بودم که با اینکه میدونستم این مسیر پُر سنگه، کجو کولهست؛ اما بازم محکم ب*غ*ل گرفتمت که برای خودم داشته باشمت... اما تنهایی زورم نرسید. ببخشید که نشد=)
#صبا_نصیری
#انجمن_تک_رمان
#دلنوشته
#کارگاه_چرک_نویس_های_صبا
...باشید طراحی داستان نسبتاً زمانبر است؛ اما در عوض، هنگام نوشتن، مانع سردرگمی داستاننویس خواهد شد.
🪼💙|× بسیاری از داستاننویسان نوآموز، به علت چشمپوشی از طراحی داستان، در میانه راه به بُنبست میرسند.
👤 نردبان داستان، نوشته سعیدتارم.
#انجمن_تک_رمان
#صبا_نصیری
#مختوم_به_تو...
...روز که تا خورشید غروب کنه، سرم رو میذارم روی س*ی*نههات و برات تعریف میکنم که این انتظار چقدر به من سخت گذشت و دمار از روزگارم درآورد!
#صبا_نصیری
#یه_روز_که
#دلنوشته_یه_روز_که
#انجمن_تک_رمان
پینوشت نویسنده:
قسمت اول، تموم شد رفقا:)
قسمت دومِ #یه_روز_که ، بزودی (البته این زود...
...میتونن هر روز ببینن تو رو؛ اما من نه!
نمیدونم درک میکنی الان چی دارم میگم یا نه؟ اما...
دوست داشتنت از من یه حسودِ دیوونه ساخته که دلم میخواد، یه روز که تونستم برات خانومی کنم، لمسِ حتی دستات رو برای هر کسی جز خودم، ممنوع کنم!
#صبا_نصیری
#صبا_نوشت
#یه_روز_که
#دلنوشته_یه_روز_که...
...تنها شدیم، برات میخونم. از این شعرهای بچگونه، با لحن بچگونه... میخونم تا برام بخندی!
و راستی؛
اگه همین حالا هم با خوندن این تکست، لبخند به لبت اومد از دیوونه بودنم، من اون لبخند کج کنج لبت هم از دور می*ب*و*سم!
#صبا_نصیری
پن: _ تغییر فونت و سایز بخاطر آپ کردن این پستام با سیستمه، نه با...
...داشتنِ تو چیه؟
صبر کردن و اذیت شدن و دم نزدن؟
این مُدلی دوستم داری؟
که اذیت بشم و اذیت بشم؟
خندهداره، ولی بهت قول میدم #یه_روز_که بههم رسیدیم، عوضِ این اذیت شدنها رو درمیارم. انقدر ناز میکنم، انقدر قهر میکنم، انقدر نمیبوسم تا خودت از پا دربیای!
#یه_روز_که...
#صاد
#صبا_نصیری...
...دل و گلوم حبس کردم. شاید الان نشه که بهت بگمشون؛ ولی قول میدم، یه روز که قدم به سمتم برداشتی، به محضِ رسیدنت، تک به تکشون رو دم گوشات بگم!
یه روز که از هر بیتابی، بیتابتری برای من؛
روزی که از هر دختری، عاشقترم برای تو!
#یه_روز_که...
#دلنوشته_یه_روز_که
#انجمن_تک_رمان
#صبا_نصیری...
...که مثل نقاب گرفتم جلوی صورت و لبام. میخوام بدونی که بحث دوست داشتنت برمیگرده به سالهای بچگی.
میخوام بدونی که شاید تو بتونی؛ ولی من هیچوقت یادم نمیره تو رو و هیچکس رو جات نمیارم توی قلب کوچیکم!
حالا تو اینها رو بدون و بخون و فاصله بگیر!
#یه_روز_که...
#انجمن_تک_رمان
#صبا_نصیری #صبا_نوشت
...سکوتم پر از حرفه و نمیتونم دم بزنم!
مجبورم به سکوت،
محکمومم به صبر...
اما میدونم که از تار به تار مژههات گرفته تا خستگی تنت، تو رو می*ب*و*سم.
میدونم که چقدر بهت وابستهام و این وابستگی، حرفِ یکی دو روز و یکی دو ماه نیست.
ریشه داره توی من و کاش بیاینکه خودم بهت بگم، بفهمی منو لعنتی...
...بندازم گر*دنِ سرخوشی!
تا جون دارم ببوسمت و بندازم گر*دن سرخوشی!
از پیلهم در بیام و تو ب*غ*لِ گرمِ تو پروانه بشم و بندازم گر*دنِ سرخوشی!
بیا...
بذار اون روزی که قراره از خود بیخود بشیم و من هرچیزی که دلم میخواد رو بندازم گر*دن سرخوشی، زودتر برسه...
#یه_روز_که...
#صبا_نصیری
#صبا_نوشت...