Usage for hash tag: مهدی_قراچه_داغی

ساعت تک رمان

1. .Melina.

کتاب در حال تایپ کتاب باشگاه پنج صبحی‌ها | اثر رابین شارما

...از سرمایه‌گذاران شرکتی است که حالا در سرتاسر دنیا مورد تحسین است. متأسفانه نمیتوانم اسم شرکت را بگویم و اگر آقای رایلی بداند در مورد مسائل مالی با شما صحبت کرده‌ام، واقعاً از من ناامید میشوند. او تنها به من گفت #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  2. .Melina.

...داوطلبانه به خودم سختی میدهم، خواه با پوششی که دیروز داشتم، یا با هفتهای یک روز غذا نخوردن و یا یک بار در ماه روی زمین خوابیدن. و این من را قوی و منضبط میکند و من را روی اولویت‌های ________________________ ¹Riley #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  3. .Melina.

...او کاملاً از بین رفته بود. درست در همان لحظه، نور درخشان چراغ جلوی ماشینی، تاریکی شب را شکافت. آن دو نفر به همدیگر نگاه کردند. کارآفرین خندید و به خودش گفت: - بسیار خوب. شاید احساس، واقعاً از دلیل هوشمندتر است. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  4. .Melina.

...اصلا نخوابیدم. خواب‌های وهم‌آور و بدی داشتم و این تجربه‌ای که در حال انجام آن هستیم، میتواند خطرناک باشد. هنرمند گفت: - حس میکنم دارم میمیرم. واقعاً متنفرم از اینکه اینقدر زود بیدار شوم. واقعاً ایده‌ی بدی بود. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  5. .Melina.

...پرسید: - راستی میتوانم وسایل نقاشی‌ام را با خودم بیاورم؟ بیخانمان گفت: - بله. اگر میخواهی در بهشت نقاشی کنی. و چشمکی زد. سپس ادامه داد: - پنج صبح. صبحتان را در اختیار داشته باشید تا زندگیتان را تعالی بخشید. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  6. .Melina.

...به ساعت بزرگش نگاه کرد و گفت: - وقتی از این دنیا میروید، نمیتوانید دارایی مادی خودتان را با خودتان ببرید. کارآفرین به آرامی‌گفت: - حرف‌های تو، مانند یک گنجینه با ارزش هستند. هنرمند گفت: - کاملاً درست می‌گویی. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  7. .Melina.

...قبل از اینکه او را ترور کنند، گفت: - همه میتوانند عالی باشند، زیرا همه میتوانند خدمت کنند. لازم نیست به دانشگاه بروید تا خدمت کنید. لازم نیست افلاطون و ارسطو را بشناسید تا بتوانید خدمت کنید. برای خدمت #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  8. .Melina.

...وقتی این حرفها را زد، دفترچه‌اش را در هوا تکان میداد. - بگو هواپیما را بفرستند. ما را به دهکده‌ی خودت ببر. کمی نارگیل به ما بده. میخواهیم با دلفین‌ها بازی کنیم و زندگیمان را ارتقاء بخشیم. ما کاملاً پایه‌ایم. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
  9. .Melina.

...برای در اوج ماندن به آن عمل میکنم. برای من اثبات شده است که این تمرین، به من کمک میکند تا ژنم را نظم دهم و ژن هایی را که قبلاً غیرفعال بودند، بیدار کنم. دی اِن ای شما، سرنوشت شما نیست. دوستان عزیزم، وقتی به جزیره #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  10. .Melina.

...زندگی‌های خودمان عبور کنیم تا موهبت‌ها، استعدادها و توانایی‌هایمان را رشد دهیم. احساسم به من میگوید این کار را انجام بدهم. اگر تو باشی، من هم هستم. کارآفرین گفت: - میدونی چیه؟ من باهاش میرم. کاملاً پایه‌ام. #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور #انجمن‌_تک_رمان
بالا