خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. .Melina.

کتاب در حال تایپ کتاب باشگاه پنج صبحی‌ها | اثر رابین شارما

...تنها روی چند کار در سطح جهانی تمرکز کنند. همانطور که قبلاً گفتم، افراد بسیار موفق، متوجه هستند که انجام یک شاهکار، بسیار هوشمندانه‌تر از هزاران کار عادی و بدون نشانی از نبوغ است. همیشه این جمله را به یاد داشته #کتاب_باشگاه_پنج_صبحی‌ها #رابین_شارما #مهدی_قراچه_داغی #ملینا_نامور...
  2. .Melina.

کتاب در حال تایپ چه کسی پنیر مرا جابه‌جا کرده؟ | اسپنسر جانسون

...این صدا می تواند صداي پاي هم باشد؟ آیا او توانسته مشکلات خود را پشت سر بگذارد؟ هاو خدا را شکر کرد .همان کاري که قبلاً بارها انجام داده بود و امیدوار شد که شاید, دوستش سرانجام این توانایی را یافته باشد. با پنیر حرکت کن و از آن ل*ذت ببر #چه_کسی_پنیر_مرا_جا_به‌_جا_کرده_؟ #اسپنسر_جانسون...
  3. .Melina.

...باشد, به راحتی ممکن است اشتباه گذشته را تکرار کند. او هر روز براي پی بردن به اوضاع و شرایط ایستگاه پنیرN آن را بازرسی می کرد. او می خواست براي اجتناب از غافلگیر شدن بر اثر وقوع تغییرات غیر قابل انتظار, هر کاري که می تواند انجام دهد. #چه_کسی_پنیر_مرا_جا_به‌_جا_کرده_؟ #اسپنسر_جانسون #ملینا_نامور
  4. .Melina.

...و در دیوارهاي مختلف هزارتوي مارپیچ نوشته بود خوانده است یا نه؟ آیا هم تا حالا تصمیم گرفته بود که از ایستگاه پنیرC بیرون آید و تغییر کند؟ آیا دوباره وارد هزارتوي مارپیچ شده و آن چه را که می توانست زندگی او را بهتر کند کشف کرده بود؟ #چه_کسی_پنیر_مرا_جا_به‌_جا_کرده_؟ #اسپنسر_جانسون #ملینا_نامور
  5. .Melina.

...کهنه اي که دیگر در آنجا نبود دوباره بر می گردد, دل خوش کرده بود و از تغییر کردن ترسیده بود. پس چه چیزي او را وادار به تغییر کرد؟ آیا ترس از مردن بر اثر گرسنگی باعث شد که تغییر کند؟ هاو با خود گفت:« خوب این موضوع تا اندازه اي کمک کرد.» #چه_کسی_پنیر_مرا_جا_به‌_جا_کرده_؟ #اسپنسر_جانسون...
  6. .Melina.

...و از آن ل*ذت ببري, مسیر خود را تغییر می دهی. هاو می دانست که اگر زودتر پذیراي تغییر می شد و ایستگاه پنیر C را ترك می کرد, حالا شرایط بهتري داشت, از نظر روحی و جسمی قوي تر بود و می توانست بهتر از عهده ي مبارزه براي پیدا کردن پنیر جدید بر #چه_کسی_پنیر_مرا_جا_به‌_جا_کرده_؟ #اسپنسر_جانسون...
  7. .Melina.

...هاو دیگر مانند زمانی که در ایستگاه بدون پنیر C زندگی می کرد احساس ضعف نمی کرد. فقط درك این مساله که اجازه نداده بود ترس باعث توقف او شود و پی بردن به این امر که راه جدیدي انتخاب کرده, او را زنده نگه می داشت و به او نیرو می بخشید. #چه_کسی_پنیر_مرا_جا_به‌_جا_کرده_؟ #اسپنسر_جانسون #ملینا_نامور
  8. .Melina.

#چه_کسی_پنیر_مرا_جا_به‌_جا_کرده_؟ #اسپنسر_جانسون #ملینا_نامور
  9. .Melina.

...ل*ذت میبرد. سپس در ذهن خود تصور کرد که چقدر از این پنیرهاي خوشمزه ل*ذت خواهد برد. هاو هر چه واضح تر تصویر پنیرهاي تازه را می دید, آنها واقعی تر به نظر می رسیدند و انگیزه تلاش براي پیدا کردن پنیر تازه در او قوي تر می شد. روي دیوار نوشت: #چه_کسی_پنیر_مرا_جا_به‌_جا_کرده_؟ #اسپنسر_جانسون #ملینا_نامور
  10. .Melina.

...به آن چه در پیش روي داشت اطمینان داشت. اگر چه واقعاً نمی دانست چه چیزي در انتظارش است. به تدریج و با کمال تعجب متوجه شد که احساس ل*ذت میکند. هاو متحیر بود:« چرا این قدر احساس خوبی دارم؟ من نه پنیر دارم و نه می دانم به کجا دارم می روم؟» #چه_کسی_پنیر_مرا_جا_به‌_جا_کرده_؟ #اسپنسر_جانسون...
بالا