Usage for hash tag: Mona❦

ساعت تک رمان

1. Lunika✧

نیمه‌حرفه‌ای رمان ققنوس آتش | Lunika✧ کاربر انجمن تک رمان

...یک آن سر می‌کشد. با کمال تعجب چشم باز می‌کند و ل*ب می‌زند: - طلسم مزخرف شما فقط بلد بود شرایط رو برای من و خودتون سخت‌تر کنه؟؟ دارک نگاهی به لباس کثیف شده‌اش می‌اندازد و می‌گوید: - بعد این‌که لباسم رو کثیف کردی! رز نیشخندی می‌زند و می‌گوید: - تقصیر خودتونه نه من! #ققنوس_آتش #Mona❦...
  2. Lunika✧

...با دارک به سمت اتاق خودش راهی می‌شود. دارک در میانه راه به او می‌گوید: - معجونی نداریم که ققنوس رو عاشق کنه؟ یا تحت فرمان در بیاره! - همچین معجونی داریم ولی متأسفانه روی ققنوس‌ها جواب نمیده! ارباب روی ققنوس یخ تستش کرده بود. چیزی نمی‌گوید که به مقصد می‌رسند. #ققنوس_آتش #Mona❦ #انجمن_تک_رمان
  3. Lunika✧

...- حواست به حرفات باشه دختر جون، تو الان تو همین ساختمونی و… . هنوز حرفش تموم نشده بود که دارک و پرید وسط و گفت: - تو دهنتو ببند! رز با آرامش کامل برگشت و با لبخندی در صورت ل*ب گشود: - حیف که هنوز با اون مسکن‌های قوی توی فضام، وگرنه یه جوری میزدمت که صدای سگ بدی! #ققنوس_آتش #Mona❦...
  4. Lunika✧

...دروغ نیست! - کجاست می‌خوام ببینمش! - میگم فوت کرده! قبرش کردن! عصبی می‌شود، یعنی چه قبرش کرده‌اند! تکلیف مادر پدرش چه می‌شود! - با اجازه چه کسی همچین گوهی خوردن! اون پدر داره مادر داره نگرانش میشن! دارک داد می‌زند و می‌گوید: - بنظرت اینا برای سازمان مهمه!! #ققنوس_آتش #Mona❦...
  5. Lunika✧

...آتش رو از چنگ شما به بیرون کشیدیم! عرضه نگه داشتن یه ابر قدرت رو هم نداشتید! و بدون حرف دیگری راه کج می‌کند و سوار ماشین می‌شود‌. راست می‌گفت! آزراء از کودکی با آن‌ها بود ولی ببین چگونه از دستش دادند! به هرکس بگوید؛ خنده‌اش می‌گیرد. همش تقصیر ساموئل بود و بس! #ققنوس_آتش #Mona❦ #انجمن_تک_رمان
  6. Lunika✧

...تکلیف همه را معلوم ساخت. وزرا کم‌کم از اتاق خارج شدند که پرستار آنژیوکت را آرام در مچ دست رز فرو کرد. آمپول کتورولاک را نیز به سرم اضافه می‌کند و پس از چک کردن همه چیز از اتاق خارج می‌شود. دارک روی صندلی کنار تخت لم می‌دهد و مشغول خواندن پیام‌های گوشی‌اش می‌شود. #ققنوس_آتش #Mona❦ #انجمن_تک_رمان
  7. Lunika✧

...ل*ب‌هایش را از هم گشود، از شدت درد، در ادای کلماتش مشکل داشت و نفس‌نفس می‌زد. - ع… وضی… ها! ولش… کن… ید! اما کو‌ گوش شنوا؟ کشان‌کشان آدلارد که تکانی نمی‌خورد را داخل وَن مشکی شیک گذاشتند و درش را بستند. از حرف‌هایشان می‌توانست متوجه شود که چند مرد بالا سرش ایستاده. #ققنوس_آتش #Mona❦...
  8. Lunika✧

...بود! در حالی که رز با اخم جلویش ایستاده آدلارد زیر خنده می‌زند. - کی گفته من اومدم تا تو رو برگردونم؟ - پس اومدی بخاطر خرید خونه جدید بهم تبریک بگی! رز لبخند کجی می‌زند و راهی می‌شود، آدلارد که ایستاده پشت سرش با لحن خاصی ادامه می‌دهد: - اومدم حرف دلمو بهت بزنم. #ققنوس_آتش #Mona❦...
  9. Lunika✧

...ولی اون دختر من بود بدون هیچ دلیلی! و قصد رفتن می‌کند اما قبل از این‌که کاملاً خارج شود رو به ساموئل می‌کند و می‌گوید: - اگه تونستی برش گردون، اگه نه منم همراهش از این سازمان میرم! دیگر منتظر جواب ساموئل نمی‌ماند، چگونه شد که ساموئل صد و هشتاد درجه تغییر کرد! #ققنوس_آتش #Mona❦ #انجمن_تک_رمان
  10. Lunika✧

...وقت بگذرون! دارک در چشم‌های آزراء خیره می‌شود. - مامان من همون شب کشته شد!… توسط اون انفجار! آزراء تکانی به خود می‌دهد و ل*ب می‌زند: - اوه متأسفم! منم با مامان بابام خاطره‌ای ندارم! - من شنیدم باباتو پیدا کردی! لبخند کج غیرارادی بر ل*ب‌های آزراء نقش می‌بندد. #ققنوس_آتش #Mona❦ #انجمن_تک_رمان
بالا