Usage for hash tag: تک_رمان

ساعت تک رمان

1. .ATLAS.

نیمه‌حرفه‌ای رمان مَسخِ لَطیف | کوثر کاربر انجمن تک رمان

...و پاکت را به بیرون کشید. نگاهی به پاکت انداخت، دو نخ سیگار داشت. یکی از آن‌ها را میان ل*بش قرار داد و دومی را به او تعارف کرد. پسرک جوان، ظاهر خودپسندانه‌ای به خود گرفت و با تکبری از چشمانش می‌بارید، مشغول آتش زدن سیگارش شد. - چی از من می‌خوای؟ - هر چی که قرار بود بهم بگی. #کوثر_حمیدزاده #تک_رمان
  2. .ATLAS.

...پرستاران گاهی نگاه‌های ریزی به هر دو می‌انداختند و پچ‌پچ می‌کردند. مارتین که کمی نسبت به این قضیه حس خوبی نداشت، ل*ب زد؛ - وقت داری بریم یه چیزی در رستوران مون سنت میشل بخوریم؟ - چرا اون‌جا؟ - به‌ نظرم جای قشنگیه. - باشه، پس برم لباسم رو عوض کنم. همین‌جا منتظر باش. #کوثر_حمیدزاده #تک_رمان...
  3. .ATLAS.

...تمام وجودش می‌خواند. جا شمعی‌های پراکنده در سالن با برخورد مهمانان، باعث سوزاندن پرده و رومیزی‌ها شده بود. جورج که از وجود آماندا ناامید شده بود، با وجود آتش از راه‌پله بالا رفت تا خود را به اتاق کارش برساند. شعله‌ها به همان عظمت، وحشت در تن جورج نیز شدت می‌گرفت. #مسخ_لطیف #کوثر_حمیدزاده...
  4. Zahra jafarian

کامل شده داستانک شهر باربی ها | زهرا جعفریان کاربر تک رمان

...- می دونم برای شما جذابه؛ ولی برای من نه. اصلا نه. آریانا گفت: - من احساس می‌کنم اومدم توی بهشت. گفتم: - من احساس می‌کنم یهو جهنم بهم هجوم آورده. غرق شدم توی یه دنیای مزخرف. تو فاطمه‌ای؛ ولی انگار نیستی! این آنیه؛ ولی انگار نیست‌! حتی خونم دیگه خونه‌ی خودم نیست. #تک_رمان...
  5. Saba.N

کامل شده رمان تیامو | Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

💕 تیامو | به قلم صبا نصیری💕 #پست54 #تیامو *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** #انجمن_رمان_نویسی #تک_رمان #تیامو #صبا_نصیری #رمان‌تیامو
  6. MAHTA☽︎

کامل شده رمان خدیو ماه | مهدیه سیف‌الهی کاربر انجمن تک‌رمان

...*** بالاخره #خدیو_ماه هم با تموم کم و کاستی‌هاش تموم شد. ممنون از عزیزانی که منو همراهی کردن🌼 ممنون از مدیریت خوب‌مون که فرصت نوشتن در انجمن خوب #تک_رمان رو به من دادن🌼 این رمان رو‌ تقدیم می‌کنم به خودم🌼✋ به خودم که تک به تک واژه‌هاش رو عاشقانه نگاشتم. بماند به یادگاری برای خوانندگان عزیزم🌼
  7. Shaghayegh_h96

رویداد ✦روز جهانی نویسنده ✦

تبریک به همه نویسنده های تک رمانeshgh #روز_جهانی_نویسنده #تک_رمان
  8. پ

این روز رو به تمام نویسنده های عزیز سایت #تک_رمان تبریک عرض می کنم. امیدوارم همواره قلم شما سبز و ذهنتون خلاق باشه.??
  9. ALII

اصلا من دلممم میخواهد امروز رو به ط که تمومه معنیه منی سوژه تموم و دائمیه همه نوشته هامی تبریک بگم♡ انقدر ام میگم و مینویسم که شور هرچی دوس داشتنست و دربیارم?? elahe^_~ s #روز_جهانی_نویسنده #تک_رمان
بالا