Usage for hash tag: الهه_کریمی‌فرد

ساعت تک رمان

1. الهه کریمی

کامل شده رمان ققنوس نحس|الهه کریمی کاربر انجمن تک رمان

پارت_۱۲۰ وقتی به خونه رسیدیم لورا گفت: - بیا این تو اینم خونه حالا برو رازمیک رو نجات بده. - جای این غر زدنات به این فکر کن چطور باید بریم تو خونه؟ لورا دستاش رو به کمرش تکیه داد و گفت: - من که بعید می‌دونم بتونیم بریم تو. همین لحظه صدای چندتا مرد اومد. سریع دست لورا رو گرفتم و آهسته رفتیم...
  2. الهه کریمی

پارت_۱۱۹ «دانای کل» سیروس نگاهی به کوزه‌ی سفالی کرد و با خوشحالی لمسش کرد. هاتف گفت: - شیء ارزشمندیه واقعاً، ارزش خریدن داشت. ملودی: - آره خیلی خوبه. سیروس گفت: - می‌خوام این رو به ابویونا هدیه بدم. خیلی خوشحال میشه. اون عاشق‌اشیاء قیمتیه! همین لحظه گوشی سیروس شروع به زنگ خوردن کرد. سیروس...
  3. الهه کریمی

پارت_۱۱۸ وقتی رسیدم خونه‌مون کلید رو انداختم تو در و وارد خونه شدم، بابا توی هال نشسته بود و دستاش رو دو طرف سرش گرفته بود، وقتی‌که متوجه‌ی من شد، پا شد با خوشحالی گفت: - اومدی تیرداد، من.... یهو با دیدن پانسمان دور بازوم خشکش زد، آستین تی‌شرتم رو کمی پایین‌تر کشیدم و گفتم: - چیزی نیست! بابا...
  4. الهه کریمی

پارت_۱۱۷ «تیرداد» با سوزشی که توی دستم می‌چرخید، آروم چشمام رو باز کردم و یکی رو کنار تختم دیدم چشمام به نور عادت نکرده بود و هنوز تار می‌دید. چشمام رو مالیدم و چند ثانیه بعد تصویر واضح و واضح‌تر شد دیدم ملودی کنارم وایستاده و داره آدامس باد می‌کنه. وقتی دید بیدار شدم، آدامسش رو ترکوند و گفت...
  5. الهه کریمی

پارت_۱۱۶ ملودی توی هال نشسته بود که سیروس اومد پایین و با آشفتگی نشست روی مبل و نادیا رو صدا زد براش آب بیاره. ملوی پرسید: - تونسین گلوله رو از بازوش خارج کنین؟ سیروس عرق پیشونیش و پاک کرد و گفت: - آره! - ولی شما که هیچی از این کار‌ها بلد نبودین! - سعی کن هیچ‌وقت تمومت رو برای کسی رو نکنی...
  6. الهه کریمی

پارت_۱۱۵ دریا همین‌طور که با خوشحالی توی اتاقش نشسته بود که چند تقه به در خورد و هاتف وارد اتاق شد. دریا نگاهی بهش کرد و با بی‌حالی گفت: - چی می‌خوای چرا اومدی این‌جا؟ هاتف بهش نزدیک شد و لیوان آب رو روی میز عسلیش گذاشت و روی کاناپه نشست! دریا لیوان رو برداشت و همراه‌یه قرص آب سر کشید. هاتف...
  7. الهه کریمی

پارت_۱۱۴ «دانای‌کل» بعد از کمی تعقیب و گریز سیروس خیلی سریع تونست از دست پلیس‌ها فرار کنه و خودش رو به عمارت برسونه. وقتی رسید جلوی عمارت نگهبان‌ها با دیدن ماشینش در حیاط رو براش باز کردن و سیروس وارد شد. شاهرخ با دیدن وضعیت ماشین که درهاش بخاطر ضربه‌ی گلوله سوراخ شده بود و شیشه‌هاش شکسته...
  8. الهه کریمی

پارت_۱۱۳ بابا و اون چهارتا رفیقاش به قبر‌ها نزدیک شدن و شروع کردن به تیراندازی با اسلحه و گلوله‌های مشقی‌ای که به طرفمون میومد البته اونا چون قصدشون ترسوندن بود گلوله‌ی مشقی بهمون نمی‌زدن که ضایع نباشه و مثلاً بخاطر تاریکی شب تیرشون خطا می‌رفت! بابا که شروع کرد به شلیک کردن، جلال هراسون پاشد...
  9. الهه کریمی

پارت_۱۱۲ «تیرداد» ساعت نه و نیم شب بود، توی حیاط عمارت بودم و ماشین رو برای رفتن به بیرون آماده می‌کردم، اون جلالِ ع*و*ضی گفته بود که می‌خواد بره بیرون و منم باید همراش می‌رفتم، البته از اونجایی که به بابا خبر‌های لحظه به لحظه‌ی عمارت رو رد می‌کردم بابا قرار بود‌امشب بیاد جایی که سیروس قراره...
  10. الهه کریمی

پارت_111 «ملودی» با هاتف توی اتاق من نشسته بودیم و با قیافه‌های پوکر و درب و داغون‌مون بهم خیره شده بودی. هاتف سکوت بینمون رو شکست و گفت: - هنوز باورم نمی‌شه آخه سیروس تو این سن بچه می‌خواست چی‌کار اون همیشه دوست داشت با زن‌های ص*ی*غه‌ایش هر کدوم یک تایمی رو بگذرونه و بعد یکی دیگه جایگزین...
بالا