Usage for hash tag: رمان_جانان_من_باش

ساعت تک رمان

1. شکوفه فدیعمی☆

کامل شده رمان جانان من باش| شکوفه فدیعمی کاربر انجمن تک رمان

...بابام می‌خواست از جاش بلند بشه که بابام شونه‌اش رو گرفت و گفت: - زحمت نکش پسرم راحت ‌باش. سیاوش ‌لبخندی زد و گفت: - ممنون ‌آقای توکلی. بابام‌ نگاهی به اون مر*تیکه‌ی سیاوش کرد و آهی کشید و گفت: - چه دنیای کوچیکی در اومد پسرم؛ چه زود آدم به آدم می‌رسه. #رمان_جانان_من_باش #شکوفه_فدیعمی...
  2. شکوفه فدیعمی☆

...چیزی بشنوم. جناب‌عالی اگه رانندگی بلد نیستید، اشتباه می‌کنید پشت فرمون می‌شینید خانوم محترم. از پررویی پسره تعجّب کردم. من هم کم نیاوردم، اخمی کردم و گفتم: - اولاً رانندگی من هیچ مشکلی نداره، دوماً تقصیر شما بود، یکهو وسط جاده عین جن ظاهر شدید. #رمان_جانان_من_باش #شکوفه_فدیعمی #انجمن_رمان_تک
  3. شکوفه فدیعمی☆

...خونه شدم؛ چون جواب ابلهان خاموشیست. خونه غرق سکوت شده بود. با خستگی به سمت اتاق رفتم و در رو از پشت قفل کردم که کسی مزاحمم نشه. کفش‌هام رو از پاهام در آوردم و پالتو و کیفم رو گوشه‌ی اتاق پرت کردم و مستقیم وارد حموم شدم که یک دوشی بگیرم و سرحال بشم. #رمان_جانان_من_باش #شکوفه_فدیعمی #انجمن_رمان_تک
  4. شکوفه فدیعمی☆

...چی؟ چی واسه خودت بلغور می‌کنی‌؟ ها؟ - بلغور نیست حقیقته عزیزم. با این حرف موهای جلوی صورتم رو با حرص کنار زدم و در ادامه گفتم: -هه! شتر در خواب بیند پنبه‌ دانه. ببین‌ امیرحسین، هزاران بار بهت گفتم که من هیچ حسی بهت ندارم و این رو باید قبول کنی. #رمان_جانان_من_باش #شکوفه_فدیعمی #انجمن_رمان_تک
  5. شکوفه فدیعمی☆

...راه افتادیم. با رفتن ساحل داخل خونه‌اشون، امیرحسین پاهاش رو روی پدال گ*از گذاشت و به راه افتاد. توی تموم مسیر خونه سکوت کرده بودم و همه‌اش توی دلم لحظه‌‌شماری می‌کردم که زودتر به خونه برسیم؛ چون بودن در کنار امیرحسین واقعاً غیرقابل‌ تحمل بود برام! #رمان_جانان_من_باش #شکوفه_فدیعمی #انجمن_رمان_تک
  6. شکوفه فدیعمی☆

...یارو چه‌طوره؟ از ب*غ*ل بابا بیرون اومدم و به‌ صورت امیرحسین نگاه کردم و با اکراه گفتم: - خوبه خطر رفع شد. امیرحسین نفس راحتی کشید و گفت: - خب خودت چه‌طوری؟ بدون جواب دادن به امیرحسین صورتم رو به سمت بابا برگردوندم و گفتم: - مامان از تصادف خبر داره؟ #رمان_جانان_من_باش #شکوفه_فدیعمی #انجمن_رمان_تک
  7. شکوفه فدیعمی☆

...بوق، بابا جواب داد. - جانم دخترم. - الو بابا؟ - چی‌شده دخترم چرا‌ صدات پریشونه؟ - با... بابا ما تو مسیر تصادف‌کردیم، الان هم اومدیم بیمارستان. یکهو صدای بابا نگران شد و وِلوم صداش بالا رفت، گفت: - یاحسین! چه بلایی سرتون اومده؟ دخترم حالتون خوبه؟ #رمان_جانان_من_باش #شکوفه_فدیعمی #انجمن_رمان_تک
  8. شکوفه فدیعمی☆

...و به آمبولانس زنگ زدم. بعد از پنج دقیقه آمبولانس با سرعت سر رسید و پسرِ بی‌چاره رو توی آمبولانس گذاشتن و راهی بیمارستان شدن. من هم با ترس به سمت ماشینم رفتم و سوار ماشینم شدم. محکم پاهام رو روی پدال گ*از گذاشتم و پشت سر آمبولانس به راه افتادم. #رمان_جانان_من_باش #شکوفه_فدیعمی #انجمن_رمان_تک
  9. شکوفه فدیعمی☆

...- برای مهمونی امشب دارم آماده‌ات می‌کنم جیگرم. ساحل با عصبانیت نگاهم کرد ولی سریع قیافه‌اش رفته‌رفته متعجّب شد و گفت: - جانان لامصب تو چرا این‌قدر خوشگل کردی! من هم از سوالش جا خوردم و با حیرت گفتم: - قرار بود با قیافه‌ی بدون آرایش و جن‌زده‌ام بیام؟ #رمان_جانان_من_باش #شکوفه_فدیعمی...
  10. شکوفه فدیعمی☆

...بینیم زد و گفت: - ایشاللّٰه عروسیت مادر. با شنیدن این حرف قیافه‌ام رو کج کردم و کشدار گفتم: - آی مامان ول‌کن تو رو‌ خدا! مامان با حرفم خندید و گفت: - کوفت و مامان، بیش از حد خوشگلی. درکم کن خب! این‌قدر خیره‌ سر شدی دیگه نمی‌تونم کنترلت کنم چشم سفید. #رمان_جانان_من_باش #شکوفه_فدیعمی...
بالا