Usage for hash tag: پست۴

ساعت تک رمان

1. .Melina.

کامل شده قاصدک‌ها می‌رقصند | ملینا نامور کاربر انجمن تک‌رمان

#پست۴ #قاصدک_ها_میرقصند دلم برای صدایت، چشم‌هایت، دستانت حتی غر‌غرهایت هم تنگ می‌شود. تعریف واضح‌تر از این برای دلتنگی؟ ✨🕊 #قاصدک_ها_میرقصند #دلنوشته #ملینا_نامور #انجمن_تک_رمان
  2. Saba.N

کامل شده یه روز که.... | اثر جدید صبا نصیری، دلنویس و نویسنده‌ی انجمن تک رمان @Saba.N

#پست۴ تعریفِ من از یه روز خوب، روزیه که بتونم هر وقت که دلم خواست باهات حرف بزنم. صدات بزنم و جانمِ بلند و رسات که به من هدیه می‌دی، بپیچه توی کلِ خونه. یه روز که به جای این‌که ازت بپرسم: «کِی از خواب بیدار شدی؟» صبحش، خودم با ب*وسه‌هام بیدارت کرده باشم. یه روز که لازم نباشه پشتِ این گوشی‌های...
  3. Saba.N

دلنوشته دلنوشته پازل | اثر جدید صبا نصیری @Saba.N نویسنده و دلنویس انجمن تک رمان

#پست۴ رنگی‌ترین رُخدادِ زندگیِ سیاه و سفیدِ منی. و من؛ دلم چون دانه‌های شن می‌ریزد؛ وقتی که با عشق نامم را صدا می‌زنی! بیا؛ بمان؛ و هرگز ترکم نکن. که من چاره‌ی یک عالمم و بی‌چاره‌ی تو! که جهانم بی‌تو رنگ و معنا ندارد وقتی که تعریفِ من از زیبایی، یعنی دو تیله‌های خمار از عشق و دلبرت، آن زمان که...
  4. Saba.N

کامل شده دلنوشته‌ی منهوک | اثر @Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

#پست۴ چهارشنبه بود. میان جمعیتِ غریبه‌ی شهر، چشم می‌چرخاندم تا تو را ببینم. صدای باران آمد و بعد، بوی خاکِ باران‌خورده. به آسمان نگاه کردم. آفتاب بود که هنوز! بوی سنگکِ تازه آمد و مربای آلبالو! بوی شکوفه‌های بهارنارنج؛ بوی قهوه و اسپرسو... بوی خوبِ نان‌های مادربزرگ... نگاهم سمتی چرخید که...
  5. Saba.N

کامل شده دلنوشته ساعت عاشقی | @Saba.N (صبا نصیری) کاربر انجمن تک رمان

#پست۴ سکوت کرده بودم. نه نبودن طولانی مدتش را فریاد می‌زدم و نه دروغ‌های قلمبه سلنبه‌اش را هوار می‌کشیدم! لال شده بودم. گوش‌هایم از حجم غمی که داشت مرا با خود به قعر سیاهی و درد می‌بُرد، گزگز می‌کردند. حرف نمی‌زدم. اشک نمی‌ریختم. بغض نمی‌کردم. سوال پرسیدنم نمی‌آمد؛ اما نمی‌دانم چرا مُدام از...
بالا