Usage for hash tag: ادبی

ساعت تک رمان

1. ط

کنج احساس❤ | طلایه کاربر انجمن تک رمان

#کنج_احساس #ادبی دلتنگی عجب درد گرانی‌ست و من این گرانی را هر بار به دوش‌های خسته‌م می‌کشم. همه چیز بودی دلتنگی‌م را گرفته حتی قدم‌هایم هم صدای دلتنگی می‌دهد تپش قل با نوای دلتنگی عجب هارمانی دردناکی را رقم می‌زند بی‌قراری‌هایم لجباری‌های یک دلتنگی کهنه را در آ*غ*و*ش دارد. تنم از مشت‌های وقت و...
  2. ط

#کنج_احساس #ادبی [ وقتی که تو گریه می‌کنی ] حالِ من بد، بد است ○ [ وقتی که تو گریه می‌کنی ] < می‌شکند آن منی که صدف محافظ‌م از آن اشک‌های باارزش‌تر از مرواریدت > ♡ < ذوب می‌شود این قلبِ بی‌قرار از قطره‌‌های گرم نگاه‌َت > ♡ < غیرتی می‌شوم و ای کاش ابرهای بارانی هیچ‌وقت سراغ چَشم‌‌‌هایت را...
  3. ط

#کنج_احساس #ادبی دیدید مادر بزرگ‌ها را؛ که چقدر شیرین و دوست داشتنی هستند؟ به همان اندازه هم عزیز و کمیاب! تا حالا لپ‌های نرم و مهربون‌شان را دیدید، که هیچ بی شباهت به انجیر نیستند؟ همان‌قدر خواستنی و خوشمزه هستند، به همان اندازه نیز ارزشمند و غنی می‌مانند. هر چقدر هم که سن ازشان گذر کند،...
  4. ط

#کنج_احساس #ادبی نگاه‌ش کن و چَشم بنوازش. آه بکش، لبخند بزن! به این زیبایی‌ش. و اندکی لطافت خرج‌ش کن! حتی از دور نوازش‌ش کن! بی‌بهانه دوست‌ش بدار. می‌بینی‌ش؟ خیره تیله زلال چشم‌های‌‌ش... می‌شنوی‌ش؟ از آن سکوت با وقارش... چقدر آرام است در عین طوفانِ پر عظمت‌ش! ضعیف و ظریف است در عین استواری و...
  5. ط

#کنج_احساس #ادبی بنواز ای دل، بنواز من هم می‌نوازم از برایت هیچ می‌دانی که از ناب‌ترین حس‌های منی؟ اینکه چرا از وصف‌ت عاجزم بماند... بگو از کِی مرا آنقدر خوب شناختی؟ شب به شب با دلتنگی نوای‌ت به خواب می‌روم. گوش به گوش در صف انتظار تولدت بی‌تابم. ضَرب کوبِشِ قلب و نفس‌های تندم همیشه کم طاقت...
بالا